| Georgebcd a întrebat:

Exista vreo sansa pentru barbatii divortati? Dupa un fiasco de casnicie si o incercare de relatie esuata, simt ca nu mai are rost nimic.

5 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Fara femeie mori?

| Violleta2022 a răspuns:

Poate este vremea sa iei o pauza si sa-ti intaresti increderea in tine, sa-ti dai timp sa-ti lingi ranile si sa reflectezi asupra trecutului si mai ales asupra a ceea ce iti doresti de la viata, de la o casnicie, de la o posibila relatie. Incearca sa vezi unde ai gresit si cum ar trebui sa procedezi ca sa nu mai repeti greselile anterioare, sa eviti sa ajungi in acelasi impas. Faptul ca ai deja 2 relatii esuate, inseamna ca ai repetat cumva aceeasi greseala si atata vreme cat nu stai jos, sa gandesti si sa gasesti chestia care ti-a distrus cele 2 relatii, vei continua sa faci mereu aceeasi greseala si vei avea doar esecuri.

| LoveSleep a răspuns:

Există multe șanse. Care depind de mai multe lucruri. Unul din acele lucruri e vârsta. Poți să te recăsătorești la 80 de ani, doar că șansele sunt mai mici cu cât înaintezi în vârstă.

Legat de 'nu mai are rost nimic', nu ai dreptate.
Din punctul meu de vedere, căsătoria e o porcărie din diverse motive. Faza e că tu nu ești sau erai de aceeași părere, din moment ce ai avut una, deci, pentru tine, are rost.
Cred că e normal să simți că nu are rost să reconstruiești ceva după tocmai s-a prăbușit, dar un lucru care a avut un rost, va avea mereu. Cred că am spus de mai multe ori 'rost' decât i-ai dat tu flori fostei neveste. Glumesc, florile sunt și ele, fără rost.

Nu am avut parte de căsătorii, de aceea ar fi stupid să continui să-mi dau cu părerea. Totusi, sfatul meu e să lași lucrurile să continue normal, iar dacă vei găsi pe cineva cu care vei simti că vrei să rămâi restul vietii, să nu eziți, pe motiv că ai avut o căsnicie ratată.

| Oana92 a răspuns:

Sanse exista si inca multe. Dar inainte de a intra intr-o alta relatie ar trebui sa iti rezolvi relatia pe care o ai cu tine, sa inveti sa te accepti asa cum esti, sa iti dai seama unde ai gresit in trecut si sa te vindeci de toate ranile. Abia dupa asta ar fi cazul sa incerci alte relatii. Succes!

| DarkCrina a răspuns:

Normal ca da. Trebuie sa si vrei sa iti refaci viata sentimentala si sa ii dai altei persoane sansa de a intra complet in viata ta fara sa te gandesti ca ar putea sa fie un alt esec. Divortul a devenit foarte comun.