| RaduMarian123 a întrebat:

Exista vreo sansa sa nu isi dea seama in timpul actului sexual ca eu sunt virgin daca ea nu mai este?

10 răspunsuri:
| Steam321 a răspuns:

Da o sa își dea seama pentru ca la început
o sa reziști foarte puțin și va observa și ea ca nu ai experiență

| neutrino a răspuns:

Daca ea nu mai este virgina inseamna ca are cel putin un minim de experienta, fapt care o va ajuta sa-si dea seama ca tu esti un novice in acest domeniu.

| Rayyy a răspuns:

Salut,

Depinde cum te comporți. Dacă ai încredere în tine și pari sigur pe propriile forțe, n-are ce să te dea gol. Și nu-i asculta pe ăștia care zic că o să reziști puțin. Totul depinde de tine. Ideea este că dacă te eschivezi și te emționezi, chestia asta o să fie perceptibilă și o să își dea seama. Încearcă să te comporți ca și cum ai mai făcut asta, capul sus și fără emoții!

| corbulalbrosu a răspuns:

Bineinteles ca-si va da seama ca nu ai experienta necesara, deoarece te va trada comportamentul tau dar mai ales calitatea prestatiei tale. Insa nu ai motive de a te simti prost/ingrijorat deoarece fiecare "junior" a trecut prin astfel de momente in momentul inceperii vietii sexuale. Succes!

| RaduMarian123 explică (pentru Steam321):

Pai am sa ii spun ca am mai avut doar doua contacte sexuale doare ca acum destul de mult timp happy asa ca sa ma ia mai usor... oare se va prinde?

| RaduMarian123 explică (pentru corbulalbrosu):

Am sa ii spun ca am mai avut doua contacte sexuale doar ca acum mult timp si sa ma ia mai usor? tot o sa se prinda?

| corbulalbrosu a răspuns (pentru RaduMarian123):

Orice incercare este binevenita si se poate accepta doar cu conditia "sa nu o proptesti prea tare....de gard" happy Succes!

| Steam321 a răspuns (pentru RaduMarian123):

Nu cred

| Emilian65 a răspuns:

Cu siguranta ca-si va da seama dupa: durata actului sexual si dupa lipsa de experienta in arta sexului.

| Violleta2022 a răspuns:

Binenteles ca isi va da seama!
Practic este un baiat fara pic de experinta, iar ea avand experinta deja, simte ca tu nu stii ce trebuie sau cum trebuie facut sex.