La 12 ani abia ai invatat cum se scrie sex oral si deja vrei sa si practici?
Pe bune acum, nu ai gasit carti cu basme in biblioteca sa ai activitate si vrei sa te apuci de sex oral? groaznic!
Da, poti sa faci infectii, poti sa iei microbo, bacterii, etc, sunt mai multe riscuri, insa, nu te opreste nimeni.
Cred ca ar trebui sa te mai documentezi ce inseamna asta si apoi sa te apuci de asa ceva, asteapta macar sa mai cresti.
Eu la varsata ta nu auzisem acest cuvant abia la 14 ani l-am auzit si la 16 stiam ce inseamna...esti inca un copil fara suparare dar trebuie sa mai cresti parerea mea...si ai grija chiar daca vrei sa o faci mai bine fal pe baiat sa isi puna prezervativ pentru ca poti face infectii si sunt destul de urate.
Exact! si la varsta aia de pronuntam cuvantu sex toti copii radeau de mine! vai ce-or ajuns si pruncii astia mah.
"si ai grija chiar daca vrei sa o faci mai bine fal pe baiat sa isi puna prezervativ"....bravo.....alta desteapta!
Mda...ai criticat cumva rasp meu sau ai comm in sensul bun?
Eu l varsta ta ma uitam la Tom si Jerry si tu te apuci sa faci tampeni. Cui vrei sa-i faci sex oral unui catel sau ce? Nu cred ca vreun om nrmal la cap ar face asta.
Dacă eşti băiat şi ai convins o tipă să ţi-o sugă...
good for you. good for you.
Ciuma, raceala, SIDA, cancer, poti deveni gay, etc. Iti sugerez sa nu faci sex oral.
DU-TE SI ARUNCA-TE IN DUNARE!
Auzi, la 12 ani vrea sex oral!
Eu la12 ani ma certam cu mama sa-mi mai cumpere papusi, si tu vrei sex oral!? Doamne, mare Ti-e gradina...
Sau baiat ce esti
Mihaitza08 întreabă:
piki98 întreabă:
Anonima17191 întreabă: