Da chiar exista, sa te duci la scoala regulat si sa inveti si sa nu mai lasi toti baieti sa pe pipaie
Eu am auzit ca daca mananci porumb nu stiu sigur si nu ma condamna. Sper ca e bun... si ca am fost de folos
Da,sunt si stimulente pentru cresterea sanilor, dar mai bine citeste aici cu atentie http://www.marire-naturala.info/cartea-de-marire.php
Luati un banc:
Un sot, satul de sotia sa care-l tot intreba cum arata, ii cumpara o oglinda mare, ca sa se vada in ea din cap pana in picioare.
Asta a mers un timp, dar acum ii punea aceleasi intebari, stand in fata oglinzii. O data, proaspat iesita de la dus, se plangea ca are sanii prea mici.
Sotul, care de obicei tacea, ii spune :
- Daca vrei sa-ti creasca sanii, ia o bucata de hartie igienica si freac-o intre ei cateva secunde in fiecare zi.
Femeia se repede, ia o bucta de hartie si se apuca sa o frece intre sani:
- In cat timp o sa-mi creasca?
- Va dura cativa ani!
Sotia se opreste:
- De unde stii tu ca daca frec o bucata de hartie igienica intre sani, acestia imi vor creste in cativa ani?
- Cu fundul a mers, nu-i asa?
Da exista retele naturiste cu plante medicinale pe pagina www.marirea-sanilor.com aici am gasit raspunsul potrivit pentru crestera sanilor natural... bafta
anonim_4396 întreabă: