Tu vrei sa legi un baiat de tine printr-un farmec? Ce iubire mai este aia? Dragostea este cam asa: tu iubesti un baiat pentru ceea ce este el, iar el te iubeste pe tine pentru ceea ce esti. Nu trebuie sa fie cu tine, doar pentru ca te-ai hotarat tu sa faci vraji. Stiu ca sunt multe fete care fac asta, dar nu mi se pare ceva normal. In primul rand pentru ca, dupa parerea mea nu tine. Daca vrei sa faci acest lucru sau nu, este alegerea ta, dar eu iti sugerez sa te mai gandesti.
Copii fara educatie si viitor ce sunteti. Auzi farmece. Trezeste-te, esti in secolul 21. Farmece de dragste.asta e chiar buna
Sper doar ca nu e asta ultima ta speranta, ai avea sanse egale daca ai calca in stii tu ce + ca e mai ieftin
Buna!
Nu cred ca ai fi multumita daca cineva te-ar iubi din cauza unui farmec, si nu din dragoste :X!
Eu spun sa stai linistita cu aceste chestii, ptc. nu e de joaca cu ele si nici nu este CRESTIN!
Dumnezeu a lasat ca iubirea dintre un barbat si o femeie sa fie UNANINA si nu prin FARMECE/VRAJI!
Eu ti-as zice sa lasi prostiile de o parte si daca respectivul baiat nu te place lasa-l; poate nu e pentru. tine ptc. Dumnezeu le asaza pe toate!
Cauta-ti alt baiat :X!
Pwp! :*
Funda!
Doamne! daca cineva te iubeste fii sigur ca nu trebuie sa ii faci vraji.mie mi se par o porcarie acum.km crezi tu`
Nu iti recomand asa ceva...ca persoana respectiva o sa iubeasca o iluzie nu pe tine.