| CassianR a întrebat:

Experiența nasoala de Valentines, păreri?

Bună seara! Situația e în felul următor, am cunoscut în urmă cu aproximativ un an, o femeie din alt oraș la ceva distanță de mine, la momentul când am început noi să discutăm era măritată și plănuia să divorțeze, cu toate astea am făcut cunoștință am vorbit despre tot felul de lucruri, până când a divorțat ea eu am avut o relație de șase luni aproximativ, după ce m-am despărțit Am revenit să vorbesc cu ea, aproximativ prin ianuarie anul acesta, ea acum divorțată singură, părea că e disponibilă să înceapă o nouă relație, am tot vorbit să ne vedem dar cum eram la distanță n am știut exact cât așa că am plănuit că ne vedem de Valentine's day, dar cu o zi în urmă, mi-a mărturisit că în cele șase luni de când e a divorțat și până când eu am terminat fosta relație, ea a mai încercat cu un individ și din păcate ăla încerca cu mai multe femei odată și așa mai departe, a spus că a suferit din cauza asta, iar eu am întrebat "dar cum într un timp așa scurt ai și divorțat și ai avut timp să te întâlnești cu altcineva?" Ea zice da... Și acum vine faza nașpa, după cum am zis e obișnuiam să vorbesc tot felul cu ea despre familia ei despre copiii ei despre fostul soț adică discutam lucrurile astea nu că nu, ieri în urma mărturisirilor pe care le-a făcut despre tentativa de relație și că a suferit în urma ei, eu am întrebat o atât "dar cum ai ajuns să suferi după el în timpul ăsta scurt după divorț, voi ați ajuns să aveți o relație efectiv sau doar ați vorbit? De ai ajuns, auzi să suferi, măcar se legase ceva? " La care ea cu atitudine arogantă și de nerecunoscut, îmi spune că "da nu e treaba ta ce am avut eu cu el" asta după aproximativ un an după ce noi am vorbit de toate după cum v am spus de familia ei etc. Vine și îmi spune în cele din urmă că nu e treaba mea? Normal că am rămas surprins pentru că nu o știam așa de secretoasă și până acum îmi spunea cam toate despre viața ei, și normal că am întrebat o „hei ce s-a întâmplat cu tine cum adică nu vrei să mi spui de ce să nu mi spui că am povestit de toate până acum" iar ea a spus că ei uite pur și simplu nu vrea să mi spună că nu este treaba mea, părea că efectiv deodată și cu o zi înainte să ne întâlnim, parcă vorbesc cu altă persoană? Așa că am decis, în urma discuției și în urma refuzului ei de a mi împărtăși experiența cu pricina, să nu mă mai întâlnesc cu ea, unde înainte eram foarte hotărât și o plăceam foarte tare, chestia asta mi-a omorât orice atracție sau sentiment pentru ea! voi ce părere aveți? Am decis bine sau nu? Am dreptul să mi se taie maioneza? De unde până unde vine ea deodată, după ce am vorbit un an, cu aroganța asta nesimțită să mi spună că nu e treaba mea? După ce tot ea a pomenit de ăla fără să o întreb eu! De parcă cine știe ce detaliu ne mai discutat până acum am întrebat o?

2 răspunsuri:
| mariioara a răspuns:

Ți-a dat vreodată poza cu ea?
Poate fi și un bărbat fără viață de fapt, sau o cùrva care vorbea cu mai mulți si s-a plictisit de tine

| dusmanul86 a răspuns:

Mai bine cauti pe altcineva. O relatie care incepe cu o miniciuna nu are nici un viitor