Stii cum se zice, ca e mai import caracterul decat aspectul. Adevarat, dar nu vezi caracterul omului in totalitate de prima oara.Deci,este foarte important si fizicul? La mine au contat toate, inteligenta, fizicul, umorul si personalitatea.
Poate daca nu te-ai mai gandi la "sexul opus" ca la un tot, ti-ai schimba parerea. Orice padure are uscaciuni, dar acestea nu suprima frumusetea brazilor. Bineinteles, daca te uiti doar in jos, o sa vezi doar uscaciunile, trebuie sa ridici capul ca sa te bucuri de priveliste. Intelegi aluzia, sunt convins.
A contat și perioada de singurătate dacă ești disponibila e de ajuns sa ți placa un băiat fără sa te gândești prea mult la pro și contra. De regula te atrage personalitatea iar fizicul sa fie acceptabil pentru tine, adică dacă nu e frumos să-l consideri plăcut sau interesant. Sa nu fie vreun prost sau vreun țăran. Dacă fizicul lasă de dorit poate în timp sa i dai o șansă dacă vezi ca are calități care corespund unei stabilității, dacă ți o dorești. Din experienta pot spune ca uneori contează chimia sau curiozitatea pe care ți o stârnește un tip nou, sau dacă îți dorești stabilitate pui accent pe comportament
Eu chiar nu pricep ce vrei tu de fapt. Pui intrebarile de parca noi suntem roboti. Nu exista raspunsuri standard. Unul mi-a placut pentru fizic, unu pentru inteligenta, unul pentru personalitate, unul pentru simtul umorului....nici o persoana nu are un sablon prin care trebuie sa treaca un posibil partener si daca se potriveste bine, daca nu la revedere. Mai cauta si tu nuantele de gri din jurul tau.
Fetelor nu le prea plac 21 cm alina e rara pentru asta, nu are legatura cu sinceritatea, dar tu fiind virgin, nu intelegi ca un act sexual pentru o femeie cu un vagin normal e dificil sexul cu atatia cm.
Tu esti pierdut, nu o sa intelegi niciodata lumea reala, pentru ca stai in spatele unui PC si tot ce stii tu despre viata sunt teorii.
Ti-am mai zis.
https://www.tpu.ro/......ina-3.html
Nu cred ca o experienta din trecut te face sa intri intr-o relatie ci indragosteala, iubirea...
Inteligenta, simtul umorului, respectul, educatia caracterul in general ma atrage la un om si in proporti mici aspectul fizic...
în 17 Octombrie | Mordrica a răspuns (pentru RAY):
Fizicul nu conteaza mai deloc pentru o fata.
ci cica eu sunt un caz pierdut )))))))))))))))))))
Fizicul - Conteaza. Cel mai important: nu avea mucii din nas la vedere.
inteligenta - Avand in vedere ca inteligenta inseamna capacitatea de a intelege usor chestii, si asta conteaza...
personalitatea - Da
simtul umorului - Nu cer sa fie clown, dar e super sa ai asta.