anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Explicati-mi si mie carei faza cu masturbatul la fete si posibilitatea de a ramine insarcinata.am 17 ani dar nu stiu ce inseamna asta?

10 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Prin masturbare nu rămâi însărcinată deoarece este autosatisfacție sexuală.
Mare grijă la igiena mâinilor și zona intimă.
Renunță la masturbare și practică un sport.
Pa, pa.

| DirectDinBerceni92 a răspuns:

`te draq...Alt troll.
Pai sa iti spun draga 4i4i(sa moara bibi daca asta e nume).Ai 17 ani si esti proasta de dudui incat daca s-ar face teste stiintifice pe tine, ai dudui de prostie mai mult decat vedetele acestea imitate de bendeac.

| BudăSpiritOfVengence a răspuns (pentru DirectDinBerceni92):

ROFL tu crezi ca toti care pun ciudate sunt trolli>? din cate stiu trolli nu se mai produc de 1 an happy '
Eu cred ca are doar fata in realitate de troll da altceva nu

| scarletjo a răspuns:

Daca te masturbezi nu ai cum sa ramai insarcinata. Poti ramane insarcinta numai in urma unui contact cu un barbat, sau daca el ejaculeaza in apropierea/'pe zona' genitala.

| Annie2498 a răspuns:

Oke. Asta`i ft ciudat la 17 ani sa vezi una cre nu stie ce`i masturbatulaughing. Draguta mea. daca te masturbezi nu poti sa ramai insarcinata. Pentru a ramane trebuie ca spermatozoizii masculului sa se uneasca cu ovulul femelei. Adica ai nevoie de penis pentru a-ti introduce sperma in vagin:*. Cumva ai lipsit la orele de anatomie de la sfarsitu clasei a 7?laughing.

| ReiVaN a răspuns:

Hei buna.nu poti ramane insarcinata de la masturbaretongue pa!

| Irinaa16 a răspuns:

Masturbare.inseamna a`ti produce singura placere prin diferite obiecte.mai sanatoase sau nu rolling on the floor)Si nu exista niciun risc sa ramai insarcinata happystraight face

| GicaGheorghe a răspuns:

Lol 17 ani eu stiam asta de la 12laughing poii nu exista sanse sa ramana insarcinata prin masturbare doar sa se raneasca sau sa faca vreo infectie din cauza la ce isi abga in piz**

| CandyWorld a răspuns:

Insfarsit o fata normala!

| AnkuEmil a răspuns:

In nici un caz nu poti ramane insarcinata daca te masturbezi laughing