| Sawarekh a întrebat:

Explicati-mi si mie va rog, unde scrie in Biblie ca este pacat sa faci sex oral sau sex anal?

Eu stiu ca nu scrie nicaieri, insa curiozitatea mea este, cum de au interpretat asta anumiti pocaiti?

Ce este asa nasol? este pur si simplu ceva intim, ce nu ar trebui sa se discute, e treaba fiecarui cuplu ce face in pat...

9 răspunsuri:
| Robert2526 a răspuns:

Cred ca oamenii respectivi considera pacat orice tip de relatie sexuala care nu poate duce la nasterea unui copil. cam pe asta se bazeaza.

| lpavel a răspuns:

Este pacat sa faci sex si normal daca nu esti casatorit! De altele sa nu mai zic...
Cauta in biblie explicatiile celor 10 porunci lasate de Dumnezeu!

| lpavel a răspuns (pentru Robert2526):

Banuiesc ca esti ateu de aceea mi-ai evoluat raspunsul ca amuzant, pentru ca daca ai fi crestin ai stii... nu ma supar, sunt multi ca tine!

| Robert2526 a răspuns (pentru lpavel):

Nu are legatura cu faptul ca sunt ateu sau nu ci doar de faptul ca omul a intrebat unde scrie concret iar tu ii zici sa citeasca explicatiile celor 10 porunci. A fost amuzant. Sunt ateu dar respect credinta cu siguranta! Avea doar legatura cu modul in care ai raspuns

| Sawarekh explică (pentru lpavel):

Bun, dar tu vorbesti de altceva aici, vorbesti ca este pacat sexul de orice tip in afara casatoriei, pe asta am auzit-o.
Dar eu vorbeam de altceva.

Din pacate, nu sunt 100% de acord ca e okey sa nu faci sex in afara casatoriei, fiindca unii oameni nu se pot casatorii pur si simplu, eu de exemplu nu sunt realizat si nu stiu daca ma voi realiza vreodata, prin urmare nici o femeie din Romania nu se va uita la mine, simplu.

| lpavel a răspuns (pentru Robert2526):

I-am raspuns asa pentru ca nu exista un singur verset in care zice concret ca sexul oral sau anal e pacat, biblia vorbeste de cele mai multe ori in exemple si talcuri, trebuie sa citesti un capitol intreg ca sa intelegi la ce se refera de aceea cei mai multi nu o inteleg... asa explica si cele 10 porunci!

| lpavel a răspuns (pentru Sawarekh):

Nu exista un verset exact pentru acest tip de pacat, dar daca vei cauta explicatiile celor 10 porunci acolo vei gasi!
Apoi si eu sunt la fel ca tine DAR asta nu inseamna ca Dumnezeu va schimba poruncile pentru ca cei ca noi nu am ajuns sa ne casatorim...

| AliGab a răspuns:

De Sodoma si Gomora ai auzit?! De ce facea Onan in cartea Facere ai citit?! Dar sfnatul Pavel in Epistola catre Corinteni?! Mai intereseaza-te. Nu iti dau capitolele si versetele ca sa le cauti singur/a.

| Robert2526 a răspuns (pentru lpavel):

Sa stii ca in perioada in care a fost scrisa biblia, sexul oral, anal si relatiile homosexuale erau ceva acceptat de biserica. De ce crezi ca sunt interzise de fapt?