| WhyIsTheWordSoBad a întrebat:

Exsista vreo cale de a grabi venirea ciclului menstrual? Un aliment ceva? Funda si voturi.

Răspuns Câştigător
| Funditssa a răspuns:

Te.as ajuta dar nu! Desi cica ar fi niste pastile dar nu sunt bune! :*:*:*:*:*:*:* ~!

fundita :*!
vezi cand esti pe Stop sa nu faci dusuri fierbinti ca iti vine mai abundent.se recomanda dusurile cu apa rece :* ca sa nu mai fie asa abundentwinking
:X
!
Funidtsssa
:X
plz
love struck

5 răspunsuri:
| deeeeea1 a răspuns:

Nu exista.Se spunea ca vinul rosu ar fi, dar nu cred...Ai putea lua vitamina ca sa iti intarzie dar sa iti vina mai devreme nu. Funda?

| Julieღ a răspuns:

Nu exista nici o solutie pentru asa ceva asa cum nu poti nici sa amani venirea...din pacate nu depinde de noi. Depinde doar de corp.

| xVicky a răspuns:

Nu poti grabi menstruatia, nici cu pastile, nici cu alimente.Am vrut si eu acelasi lucru, insa nu a fost posibil.Nu ai ce face. Sper ca ti-am fost de folos!

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Am citit și întrebarea precedentă, iar prima menstruație nu se poate declanșa cu absolut nimic.Răbdare!
Baftă!

| dyyva a răspuns:

Pai vreau sa nu fiu pe,, stop'' de revelion, si vroiam sa imi vina mai repede luna viitoare, adica mai devreme de 30 decembrie.am auzit ca daca bei ceai de coada soricelului inainte cu o saptamana si jumatate inainte 30 decembrie ( cazul meu), iti vaveni menstruatia mai devreme
sus