Nu e normal e ceva iesit din comun riscuri se spun ca sunt cu dezvoltarea organelor dar eu nu cred deloc in asa ceva, o spun doar ca sa va bage frica in voi si sa nu o faceti asa devreme dar oricum timp aveti de la 18 ani in sus atunci sunteti majori si nu se pune problema.
Boli cu transmitere sexuală+sarcină nedorită+riscuri medicale pentru femeie în caz de avort medical la cerere. +risc să nu termini la vreme școala +multe alte riscuri!
Nu este indicat deoarece este o varsta mult prea frageda. Nu se stie niciodata ce probleme apar si poate sa ramana fata virgina sau sa apara cine stie ce boala.
Acum in caz ca o sa aiba nevoie unul din voi sa mearga la ginecolog? Automat ai nevoie de un parinte. Ce o sa-i zici? Sau ce o sa-i zica ea/el?
Mai bine astepti ca oricum nu e ca si cum de parca sex-ul e singurul lucru existent pe acest pamant pe care-l poti face. Sunt multe alte lucruri mai interesante si frumoase si daca nu te bucuri acum de ele cat timp nu ai un loc de munca, liceu sau facultate... atunci cand?
O sa va faceti destul de cap prin facultate si atunci o sa va ofticati ca nu mai aveti 13 ani sa va bucurati de viata asa ca niste copii pentru ca la varsta asta de 13 ani sunt cele mai frumoase amintiri ci nu cand incep problemele ca ai nu stiu ce probleme sau ca a ramas insarcinata prietena.
Nu exista un risc ci mai multe e raspunsul.