Pentru ca e a unsprezecea oara cand postezi intrebarea asta in 7 saptamani,inteleg ca baiatul asta a devenit unica ta preocupare.
O sa-ti dau un mic sfat,incearca sa-ti arunci ochii ceva mai mult in jurul tau,pentru ca asa cum tu il tii pe el sub lupa,asa te pot observa si altii pe tine!
Nu-ti neg dreptul sa-ti placa un baiat,indiferent ce varsta ai,nevoia de afectiune urla in fiecare.
Dar nu iti fa rau singura,tu deja ai facut o obsesie pentru baiatul asta!
Cu anii la care esti,nu te mai intalnesti,e pacat sa-ti scurtezi cu buna stiinta orele copilariei,pentru a pasi prea devreme pe drumul spinos al iubirii neimpartasite.
Cum esti tu copil,tot copil e si el,neexperimentati amandoi,plini de orgoliu amandoi,incapabili de un dialog deschis amandoi.
Nu te mai agita,vezi-ti de scoala,vezi-ti de joaca,iesi cu patinele,mergi prin oras si vezi vitrine cu vreo prietena si nu-ti tabaci inima de-acum,vei regreta peste cativa ani.
Vei creste si,ca pe noi toti,problemele reale nu te vor ocoli.
Daca tu singura iti faci viata grea de acum si nu poti rezista,ce se va intampla atunci cand va trebui sa faci fata unor lucruri serioase?
Adu-ti aminte ca ai o mandrie si o demnitate,foloseste-le si lupta-te cu tine sa uiti.
Baiatul nu stie ce vrea,te asigur. Daca vroia sa fie cu tine,o intelegeai, au trecut si Ziua Indragostitilor, si 1 Martie.
Ti-a adus o floare? Un martisor?
Daca-i placeai,acum admirai un frumos trandafir care s-a uscat si o inimioara cu snur rosu...
Asa ca,scoate-l din minte.
Si,mai ales,nu mai trimite soli de pace sa-l ancheteze, daca facea el tot ce ai facut tu pana acum, cred ca apelai la masuri de protectie...mai ales daca nu-ti placea de el!
Ce pana mea ma! Muriti daca nu va baga un nimeni in seama. "Ce a trecut a disparut; ceea ce speri este absent; doar prezentul este al tau."
Lasa-l in voia lui.
In locul tau m'as concentra pe alte chestii inclusiv scoala si nu as mai da atentie la aceste lucruri nesemnificative...din cate observ tu nu prea esti la varsta de a avea o relatie deoarece nu ai mentalitatea adecvata pentru asa ceva. esti inca un copil si tu daca deja te "activezi" pentre faptul ca el se uita dupa o fata sau ca nu te baga in seama, e clar ca mai bine ar fi daca ai uita de aceasta probleme o perioada. Bafta
Wow! Acum ma intreb cum am citit toata chestia asta sau cum ai scris asta, dar in mod normal ar trebui sa te ajut.Ei bine poti sa te duci la un psihiatru sau sa nu mai vorbesti despre
astfel de probleme mai putin imprtante
Ce poveste! wow! dar sa trecem la subiect... Si eu am avut aceeasi situatie cand eram de varsta ta si cam tot asa mi s-a intamplat si mie. o colega s-a dus cu telefonul dat pe inregistrare si (cica) se uita pe el dar nu era asa. si ei vorbeau despre fete. era vorba si de mine acolo. sa stii ca nu te place deloc! si stii ce au zis? ca nu ma place ( el atenta si la alte fete) si ca doar e disperat sa faca sex si ca ia tras-o lu una si ca mai vrea. noroc ca am zis la toate fetele si nu s-a intamplat nimic. i-a traso unei fete de la noi din clasa ( noi avem camere ssi in bai cutoate ca e cam...) a luat-o pe fata la baia baiatilor a dezbracat-o a lins-o pe cateva locuri intime dupa aia s-a dezbracat si el si au facut sex 2 ore + au avut absenta + exmatriculare. bine, faza e ca :
- nu te place
-toti baieti vor sa faca sex nu ca te iubesc
-cel mai bine si cred ca e cel mai bine asa nu te increde in baieti decat pe la o varsta mai mare ( de unde stiu faza cu baia? a vazut toata clasa pentru ca mama e profesoara.
Cel mai bine ar fi sa iti vezi de scoala si de copilarie.lasa pe altele sa se prosteasca, esti o copila, traieste-ti copilaria acum pentru ca atunci cand vei fi de 17 18 ani o sa plangi dupa copilarie.