Nu înțeleg ce e așa interesant la un sărut. E o chestie de moment, nimic mai mult, nu îți schimbă viața cu nimic.
Cum de n-ai avut?
Fetele nu trebuie sa facă efort pentru nimic.
Pai lasă insta-ul intr-un mesaj ca eu nu pot răspunde sau scrie mesaje ca sunt membru junior și poate ne vedem la un Cappy pulpy
Pai, tu de unde esti?
Lasă insta în mesaj și vb mai multe, ok?
Ti an dat follow.
"In realitate doar dacă am schimbat o vorbă maxim 1 minut cu o fata și atâta tot, nu s-a ajuns la nimic, nici măcar un pupat pe obraz, nimic."
Tu după un minut crezi ca iese ceva în pnm? Trebuie sa vorbești și sa ieși cu o fata niște luni de zile ca să se ajungă la ceva mai serios. Auzi, un minut
"Toți oamenii se pupa la prima intalnire.
Nu știu ce vorbești tu de câteva luni." nu vorbeam doar de sărut, ci de o relație serioasa, având în vedere ca te plângi p-aici de ceva timp deja, și pana la urmă ce așteptări ai când ai spus tu cu gura ta "In realitate doar dacă am schimbat o vorbă maxim 1 minut cu o fata și atâta tot" deci nici măcar o întâlnire
Iti zic o chestie te plangi degeaba, orice lucru pe care il repeti, in timp devine plictisitor si fara farmec, orice rutina a ta! asa se intampla si in relatii la inceput intr-adevar e cu fluturi in stomac dar iti zic eu intervine monotonia in 2-3 ani si o sa ti se ia si de saruturi cu limba pana in gat si toate cele! cel putin la concluzia asta am ajuns eu