| ramona_9439 a întrebat:

Fac sex cu iubitul meu. Explicati-mi si mie de ce se intampla urmatorul fenomen. Daca face cu pezervativ il tine maxim un sfert de ora iar daca face fara peste o ora.

8 răspunsuri:
| MMihai a răspuns:

Nu am explicații, poate nu mereu este așa!

| chelie91ptm a răspuns:

Il excita prezervativu mai mult decat tu. urat asa, in mod normal e invers

| chelie91ptm a răspuns:

Daca tu imi zici ca el tine primul numar atat eu nu te cred. poate sa ia pastile, altfel nu exista careva care sa tina primul nr 1 ora. al doilea mai zic, dar nici acolo o ora

Răspuns utilizator avertizat
| ionuutzuu a răspuns:

Adica ejaculeaza mai repede cu prezervativ? Probabil il excita acel cauciuc mai mult decat il exciti tu.

| FallenRichard a răspuns:

Nu stiu ce sa zic,din cate stiu eu mai tare te exciti fara prezervativ,deci numi pot explica cum rezista el mai mult, sau poate ca ionuutzuu are dreptate si atunci clar ca prietenul tau are ceva probleme, recomand un medic urolog.

| Pepsi_3761 a răspuns:

Deoarece atunci cand are prezervativul pe cap e sigur ca isi poate da drumul in tine fara probleme, dar atunci cand nu are caciula se abtine cand se apropie momentul(ca sa prelungeasca actul)si acest fapt are si o consecinta! Sau...e mai sensibil

| pissii_7814 a răspuns:

Chelie91ptm nu sint de acord cu tine, la prietenul meu primul numar este de minimum 40 de min si maximum a fost 1.05 min si o facem fara prezervativ. exact la fel a fost si la mine cu prezervativ dura doar 20-30 min