| poly_4749 a întrebat:

Fac sex neprotejat cu prietena mea aproape de o luna de zile... zilele acestea trebuie sa ii vina ciclul... daca nu ii vine inseamna ca e gravida? sau exista sa ii vina cilcul si sa ramana si gravida?(desi nu cred ca este posibil)?

Răspuns Câştigător
| Dj Boalca a răspuns:

Abia dupa o saptamana sa iti faci probleme man

9 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca nu-i vine menstruatia, cel mai probabil e insarcinata. Un test de sarcina cam la 7 zile de intarziere a menstruatiei ar trebui sa fie concludent.
E posibil ca in primele luni de sarcina sa exista o sangerare care sa imite menstruatia, asa ca venirea une menstruatii nu inseamna neaparat ca nu e insarcinata, e bine sa faca totusi test de sarcina.

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Da, e posibil sa fi ramas insarcinata. Si exista si posibilitatea sa fie insarcinata si sa aiba o sangerare asemanatoare menstruatiei. Urmeaza sfatul lui brigaela si cumpara-i un test de sarcina si propune-i sa-l faca la 7 zile de intarziere. Si protejati-va data viitoare.

| zanabuna a răspuns:

Nu stiu.mai bine sa isi faca un test de sarcina si asa va dati seama.nu este mult un test...in jur de 10 ron. daca nu ai ejaculat in ea nu are cum. dar cine stie

Răspuns utilizator avertizat
| LaR1sA a răspuns:

Da, este posibil dar ca sa scapati de orice indoiala cumparati un test de sarcina...si alta data incercati sa fiti atentiwinking daca nu va protejati.

| Dj Boalca a răspuns:

Sau poti sa te duci cu ea la farmacie si sa faca un test

| blonda_1282 a răspuns:

Buna.cum posibil ca si in ziua de azi cand sunt atatea metode de contraceptie, voi sa faceti sex neprotejat! at wits' endaaaa, daca te crezi capabil sa cresti un copil la varsta p care o ai, OK, dar altfel mi se pare o idiotenie.si daca nu vrei sa folosesti prezervativul, de ce nu vorbesti cu ea sa inceapa sa ia anticonceptionale (depinde ce varsta are). si sunt sanse foarte mari sa fi ramas insarcinata!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Dacă este neprotejat, da, poate rămâne însărcinată.
Da, poate veni ciclu și peste sarcină.
În concluzie, învățați să vă protejați. Prezervativ - antisarcină, antiboli.
www.seximux.ro
Voi chiar nu aveți simțul răspunderii?
Pa, pa.

| pisoi a răspuns:

Mei ca sa scapi de stresul asta protejeaza-te si daca nu ii vne ciclu sa faca bine cam la 10 zile de la intarziera menstruatiei sa faca un test de sarcina