anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Facem un an jumatate in curand.Ne iubim,ne cunoastem,avem incredere unul in celalat, totul este cum nu se poate mai bine.In decursul acestui an am incercat de mai multe ori sa o facem dar de fiecare data nu reusim.Am incercat prima ora dupa 5 luni, am spus ca poate a fost prea devreme, dupa 4 luni am incercat iar, tot n-a vrut si in ultima vreme de inca cateva ori.De fiecare data problema este aceeasi,nu intra. Vrem s-o facem,ea vrea s-o facem, prima data chiar ea a propus.Am incercat in toate modurile,de fiecare data am folosit prezervativ, nici nu se pune problema s-o facem fara.Nu stiu ce sa mai incercam,nu vrea,nu intra si daca intra,intra foarte putin si o doare foarte, foarte tare.Ce dracu sa mai facem? Eu de taiat din el nu tai.Va rog, seriozitate.Multumesc anticipat pentru raspunsuri.

1 răspuns:
| Holiday a răspuns:

Preludiu mai lung, eventual fa-i sex oral inainte, un pahar de vin, dar nu mai mult o ajuta sa se relaxeze, lubrifiant suplimentar in afara de cel de pe prezervativ, cele pe baza de apa sunt compatibile cu prezervativele, incearca unul de la durex si acelasi prezervativ, rabdare, bag-o putin, retrage-te, apoi din nou, incet, incet tot mai adanc, in mod normal o sa reusiti.