| berelahalba a întrebat:

Faceti topless?

Răspuns Câştigător
| FataCuChitaraMunților a răspuns:

Mie personal îmi e ruşine.Nu îmi place să fiu în centrul atenţiei.O fată trebuie să fie decentă,oriunde ar fi.Un bărbat trebuie să descopere singur calităţile unei femei,fie ele şi fizice, altfel îi scade interesul dacă îi este oferit totul pe tavă.O fată misterioasă este mai bine văzută, decât o altă fată care nu mai are nimic de ascuns(dacă înţelegi ce vreau să spun...).Eu am 21 de ani,dar niciodată nu aş sta în faţa cuiva etalându-mi formele.E ceva de prost gust şi lumea nu o să spună altceva, decât că eşti doar ao altă fată oarecare, printre multe altele.Multor fete nu le pasă, dar alte fete ţin cont de fiecare detaliu.Imaginează-ţi cum ar fi să pleci cu iubita la mare şi ea să-şi etaleze formele în faţa tuturor.E de-a dreptul dezgustător! Ştiu că părerile vor fi împărţite, dar asta cred eu.Un gând bun din partea mea.Nobody4Nobody.

8 răspunsuri:
| SongsoftheSabbathSacrifice a răspuns:

Nu,mi se pare urat si chiar vulgar, chiar daca 80% din femeile/fetele din ziua de azi il practica.

| Kafeeaua a răspuns:

NU, desi unele il fack pentru ai atrage pe baieti si nu pentru bronzare...
fiecare cu ce e inzestratbig grin
dar mi se pare un lucru...banalhappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu incurajez la*a. happy

| andreutssa a răspuns:

Nu! din punctul meu de vedere vrei doar sa atragi atentia cu chestia asta.winking
@ Alinuzza, sa stii ca poti sa ai si niste sani frumosi sa nu o faci, nu trebui neaparat sa fii inzestrat happy

| SerenaCRK a răspuns:

Mi se pare f ieftin sa faci topless.E clar ca nu te intereseaza bronzul, ci sa atragi priviri, in special masculine.Vad zilnic pe plaja femei/fete care fac topless si sunt dezgustata,se dau in spectacol, vorbesc tare, se tot ridica de pe sezlong ca sa fie observate.Nu stiu de ce, dar mie fetele de genul asta nu mi se par deloc fine sau delicate, ci doar vulgare.Pe o plaja nu sunt doar barbatii interesatii de sanii lor,ci si oamenii normali,copii, batranii, pana la urma e o plaja publica...Am si colege de scoala care imi spuneau inainte de vacanta ca vara asta abia asteapta sa faca topless, ca vai ce atentie o sa le dea baietii.In fine, e doar parerea mea.

| Scriiitoare a răspuns:

Eu consider ca toplessuleste unul dintre celemai periculoase moduri de a te bronza, mai ales pentru femei...

| Graphee a răspuns:

- De acord cu SelenaCRK.

| 2middlefingers a răspuns:

Decat less top. imi pare rau