Sunt intr-o relatie foarte stabila(in sensul ca stam si impreuna)de mai bine de 10 luni si facem dragoste destul de des(nu suntem nimfomani) si veci nu mi-a parut rau, chiar din contra.
Cred ca glumesti, nu mi-a parut niciodata rau ca am facut dragoste.chiar daca suntem obositi cateodata... lo faccio lostesso.
Din cate am citit parerea de rau apare dupa din cauza educatiei pe care o avem, care ne spune ca a face dragoste/sex e ceva gresit. Deci daca ti s-a intamplat (desi ma indoiesc pentru ca de obicei asta se intampla la femei/fete) sau ai auzit la cineva lucrul asta, este perfect normal.
Eu am o relatie serioasa si la mine nu e vorba de parere de rau, cat despre frecventa avand in vedere ca nu stam impreuna, nu asa de des pe cat ne-am dori.
Sigur ca o fac des, pentru mine la baza e iubirea, increaderea intelegerea, respectul dintre noi si a face
sex(dragoste cum zici tu). nu imi pare rau, de ce ar trebui?
Liliana, ma refer ca ar mia fi cazuri cand dupa actul de dragoste in sine iti pare rau, sau ca nu ar fi fost persoana potrivita! m-am referit la cazurile de genul asta!(cum ar fi la o petrecere esti putin "ametit" si ai chef de o distractie... ei bine a 2 zi... e posibil sa iti spui -Mi'a placut! -Nu mi-a placut!
Depinde! de acea trebuie sa ne gandim de 1000 de ori inainte sa facem un lucru! ...[]
anonim_4396 întreabă:
Gianina13f întreabă: