Bună. Dacă te-ar iubi s-ar despărți de ea. Părerea mea este că bagă minciuni ca să vă joace pe amândouă pe degete.
Buna. Pai in primul rand fi demna cu tine si despartete de acel baiat care nu merite sa sufere pentru ca tie iti sta gandul la altul. Ar fi normal sa pui punc nu sa te chinui si pe tine sa-l chinui si pe acel om. Eu am fost intr-o situatie similara a iubitului tau si este foarte dureros sa ti spuna la final ca de fapt nu tea iubit niciodata si ca astepta pe acel fost. Asa ca fai ce este mai corect si pentru tine si pentru el, punete o secunda in locului si dupa vezi daca tie ti-ar fi bine.
Iti explic eu cum e! Barbatii profita in general de naivitatea voastra si va manipuleaza cum vor. Normal ca ii convine sa vorbeasca si cu tine si cu aia. Singura solutie este sa il pui sa aleaga ori tu ori aia! Nu fi jucaria nimanui, esti femeie, ai un suflet, o viata. Daca baga motive nu te iubeste si nu vrea nimic cu tine doar profita ca tii la el si atat. Daca te refuza, intrerupe tot ce tine de el, prietenii, etc.Da-i liber la cel cu care stai acum si cauta pe cineva care chiar sa te merite, crede-ma ca sunt! Daca iubirea nu e reciproca niciodata nu se va alege nimic!
loramesesan întreabă:
loramesesan întreabă: