| Melena73 a întrebat:

Familia fostului meu este prietena cu familia mea de 20 de ani, eu am fost cu el 5 luni și jumătate, ne-am despărțit acum 8 luni, am ținut legătura de atunci, nu foarte des dar am ținut-o, am suferit foarte mult și încă sufăr pentru ca el este intr-o relație cu o fata de 6 luni, cu toate ca și eu sunt intr-o relație încă îl caut in fiecare persoana, băiatul cu care sunt eu tot așa sunt prietene familiile de mulți ani inclusiv cu familia lui.
Ne vedem din ce in ce mai des, acum câteva zile fratele lui a venit la noi sa se joace cu fratele meu și a venit și fostul meu cu el și au rămas la mine amândoi și a tot insistat sa doarmă cu mine, menționez ca de fiecare data când ne vedem ma pupa sau ma ia in brațe și de multe ori îl mai și rog eu asta și am dormit împreuna și am simțit ca încă tine la mine dar am discutat cu el și mi-a zis ca nu prea vrea sa se despartă de fata aia dar ca nu vrea sa ma lase in pace nici pe mine, asta a fost acum câteva zile, ii cerusem sa ne întâlnim sa vorbim, aseară in schimb mi-a spus ca nu mai durează mult pana se departe de ea, ideea e ca tatăl lui face într-un fel "afaceri" cu mama lui și mi-a zis de mai multe ori ca din cauza asta nu se desparte de ea. Nu stiu dacă ar trebui sa îl cred, dar sincer încă îl iubesc și încă îmi doresc sa fiu cu el cu toate ca am iubit pe care nu l-as numi așa, îl caut in fiecare persoana, ii caut vorbele, gesturile, tot. Cum as putea sa fac sau ce as putea sa fac sa ii arat ca merita sa fie cu mine mai mult decât cu ea, trecând peste faptul ca i-am acceptat orice și încă o fac și îl aștept ca o proasta de atâta timp și ma bucur la fiecare chestie din partea lui?
Sper sa nu ma luați la misto.
Apropo, el îmi cere sa ma despart de iubitul meu.

3 răspunsuri:
| Rux04 a răspuns:

Bună. Dacă te-ar iubi s-ar despărți de ea. Părerea mea este că bagă minciuni ca să vă joace pe amândouă pe degete.

| M1989 a răspuns:

Buna. Pai in primul rand fi demna cu tine si despartete de acel baiat care nu merite sa sufere pentru ca tie iti sta gandul la altul. Ar fi normal sa pui punc nu sa te chinui si pe tine sa-l chinui si pe acel om. Eu am fost intr-o situatie similara a iubitului tau si este foarte dureros sa ti spuna la final ca de fapt nu tea iubit niciodata si ca astepta pe acel fost. Asa ca fai ce este mai corect si pentru tine si pentru el, punete o secunda in locului si dupa vezi daca tie ti-ar fi bine.

| Seby271995 a răspuns:

Iti explic eu cum e! Barbatii profita in general de naivitatea voastra si va manipuleaza cum vor. Normal ca ii convine sa vorbeasca si cu tine si cu aia. Singura solutie este sa il pui sa aleaga ori tu ori aia! Nu fi jucaria nimanui, esti femeie, ai un suflet, o viata. Daca baga motive nu te iubeste si nu vrea nimic cu tine doar profita ca tii la el si atat. Daca te refuza, intrerupe tot ce tine de el, prietenii, etc.Da-i liber la cel cu care stai acum si cauta pe cineva care chiar sa te merite, crede-ma ca sunt! Daca iubirea nu e reciproca niciodata nu se va alege nimic!