Bună, ti a zis in glumă bandito care inseamna familiar afurisită, dar nu te a injurat deci nu ai de ce sa te superi, tinerii foloseau acest cuvint demult si a ramas in vocabular, este un cuvint provenit din limba franceza care inseamna raufacator, hoț etc, dar românii inventivi l au adaptat. Bandita mai poate fi folosit si cu termenul de șmecher smecheră, o persoana smechera este acea persoana care stie sa iasa din toate incurcaturile este un talent innascut, nu il au toti este mostenit.
Parca ai avea 13 ani.
1. Dupa doua saptamani de relatie, ala nu ti-e iubit, ci prieten.
2. Vorbit la 4-5 zile timp de 14 zile inseamna 3-4 convorbiri si un pup pe frunte, nu e relatie.
3. "Bandita" nu e jignire, e un fel de alint.
N-a intrecut nimic, dupa parerea mea. Daca tie ti se pare revoltator, rupe legatura cu el. S-ar putea sa nu observe.
Faptul ca nu te- a intrebat daca vrei sa fii iubita lui si nici daca vrei sa te sarute mi se pare normal. Eu m-as simti aiurea daca m-ar intreba cineva asa ceva. Prefer sa ne comunicam asta din priviri. Tu ai vazut in vreun film de dragoste ca baiatul sa intrebe fata daca vrea sa o sarute? sau s-au sarutat pur si simplu? Tu ce i-ai fi spus daca te-ar fi intrebat?
Cuvantul "bandito" in contextul dat nu mi se pare jignitor. E o tachinare.
Nu am inteles ce legatura are venirea mamei tale cu dorinta ta de a-l vedea pe el.
Problema e ca mama ma cicaleste, si asta a fost unul dintre motivele pentru care am vrut sa ma vad cu el, bine ca si altfel voiam, imi placea de el, dar acum mi-am dat seama ca, de fapt, nu imi place...O data m-am intalnit intamplator cu el iar acum de fiecare data cand trec prin acel loc am teama de a nu il reintalni din nou...Sambata chiar voiam sa ma duc in acel loc, merg deseori pe acolo, dar aveam teama ca nu cumva sa ma intalnesc cu el.
Pai daca nu iti place tipul, asta e. Evita-l sau spune-i direct ca nu esti interesata de o relatie cu el. Nu mai conteaza ce a spus sau ce a facut. Cand iti place cineva cu adevarat ii tolerezi multe chestii care ai fi crezut ca nu le poti tolera.
Mai bine ii zic direct ca asa cred ca va intelege Mai bine si simt ca asa voi fi mai linistita...voi barbatilor ce credeti, astept sa imi raspunda si un barbat, una e cand la o astfel de intrebare iti raspunde un barbat si altceva e cand iti raspunde o femeie, dupa i-am spus azi si psihoterapeutei. Tu ce crezi, Lioana?
Ăla ar trebui să te lase și să caute alta.
Spune-i direct atunci și ai scapat de o grija. Dar inainte de asta e bine sa fii sigura ca nu ai sa regreti.
Oricum nu mai suntem, i-am zis sa nu ma mai caute vreodata.
Am 23 de ani, 1995 e pus asa, eram minora cand mi-am facut contul.
Salut! Nu este important ce credem noi, ci cum te simti tu. Daca te simti in vreun fel lezata de cuvântul folosit de el, înseamnă ca nu este ok si ti-a întrecut limitele, pe care tu le stabilesti in funcție de principiile si dorințele tale.
Nu stiu...mi se pare cam aiurea ca nu comunicati decat la 4-5 zile, o relatie nu ar trebui sa decurga asa. Si cat despre cuvant, nu imi dau seama daca l-a zis in gluma sau nu ca sa ma pot exprima.
Trebuia sa te injure de morti si sa iti dea si 2 capace sa te bage in spital, cu placere
Asta SE numeste VIOL, cati ANI AI TERMINATo DE ITI ARDE DE BAIETI.Te pupa perna
Am 23 de ani si nu poti vorbi normal?