| crispy*cookie a întrebat:

Faptul ca ma saluta aproximativ de cate ori ma vede in acea zi la liceu si la plecare la fel.ar putea fi ceva? Sau e doar din politete pentru ca suntem colegi la niste activitati. Ne vedem destul de des dar cand ii intalnesc privirea ma intorc sau bag capul in pamantlaughing.
Nu stiu.mai mult de atat nu se intampla. Si nu cred ca ar putea fi timid, adica e mai mare cu cativa ani...(in schimb eu sunt, chiar exagerat d timida si o stie foarte bine).
As incerca sa intru in vba cu el dar cum? Si daca pana la urma s dovedeste ca nu vrea nimic. poate doar o simpla amicitie? Daca ar fi fost interesat ar fi facut ceva pana acum, sau asteapta sa ies din "cochilie"?
Sincer nu stiu care ipoteza e mai relevanta iar din limbajul corpului nu-mi dau seama de prea multe si nu vreau sa risc daca nu stiu cum sta treaba.

5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nici o ipoteza nu e mai relevanta, fiindca sunt lucruri care nu pot fi puse in formule. Daca te place, cum presupui, va face un pas inainte la un moment dat.

| cristi202 a răspuns:

Urmareste daca pe toti ceilalti ii saluta la fel. Daca da, e pura politete. Daca nu, cel putin te simpatizeaza. Lasa-l, la un moment dat va veni el la tine, dar si in functie de cit esti tu de deschisa. Eu as face ceva in sensul acesta: as incepe eu sa il salut de fiecare datahappy. Dar la tine nu prea merge daca esti timida.

| ella010685 a răspuns:

Te poate saluta pur si simplu din politete, eu zic ca dk te place face el primul pas, e cam normal asa tinand cont ca esti mai mica happy dar ai putea sa ii adaugi si un zambet la salut, poate poate ii dai curaj

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu stii sa articulezi? ia inacearca, ca nu doare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si ai vrea sa nu te salute? aveti niste activitati comune... buuun... dupa activitatile alea ai vrea sa treaca pe langa tine fara sa te observe... mi se pare normal sa te salute big grin