| ionutchiriac222 a întrebat:

Faptul că un băiat este virgin este un minus pentru el în ochii fetelor?

Răspuns Câştigător
| Alexia999997777777777777 a răspuns:

Întrebarea ta este la modul general și nu poți să primești un răspuns da/ nu.
Pentru ca sunt multe tipe cu diverse gândiri.
Unele care nu pun preț pe asta, altele care da.
Acum eu sunt de părere ca este fix alegerea fiecărei persoane sa decidă dacă sa își înceapă viata sexuala sau nu.
Atâtea chestii de judecări și presiune sociala pe asta.
Virginitatea este ceva ce noi numim atunci când ne referim la persoanele fără experienta sexuala, dar uitam cât de dubios este sa pui accent pe ceva care nu exista.
Ex: la fete virginitatea asta care consta în ruperea " himenului", mulți nu iau în considerare anumite lucruri: - unele se nasc fără himeni, altele ( ex: cele care fac gimnastica sau chiar și mersul pe bicicleta te fac sa ramai fără himen), în timpul actului sexual fiind elastic poate sa nici sa nu se rupă ( și atunci, ai făcut sex, himenul nu s-a rupt, deci ești " virgina" după teoria ăstora.
Fiecare sa facă cum considera, nu exista o vârstă la care sa îți începi viata sexuala, atât fetele cât și băieții trec prin diverse critici.
Ca și fata : este bine sa fi virgina, dar sa nu fi ( la modul dacă o faci ești panarama, dacă nu o faci: ia uite ce nef***.
La baieti : voi intre voi va presați sa o începeti când încă nu sunteți dezvoltați compleți doar pentru a părea smekeri cu ce a-ți agățat, cu câte a-ți făcut-o, ca este o mândrie asta pentru ăștia de genul, iar alții care sunt virgini: gata, nu știu ce laughing)
Asa ca da, este efectiv o prostie.
Fiecare are propriul drum în viata: Dacă vreau sa o fac= o fac, dacă nu= nu, care este problema?
Și de ce ii freacă pe alții grija de viata mea sexuala?
Astea sunt întrebările care trebuiesc gândite.

16 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Consider ca este un mare atu. Eu ii sunt etern recunoscatoare soțului meu pentru ca a refuzat toate fetele care i s-au oferit sexual pentru ca era hotărât sa păstreze totul pentru soția lui. Cred ca e un ingredient esențial care ne ajuta sa ne fie ușor sa avem încredere și sa fim fideli unul altuia.

| RAY a răspuns:

Normal ca este, rad toate de tine, ce fata sar încurcă cu un virgin, ideea e ca cu 50 de euro scapi de acest chin existențial și înveți să faci sex daca esti virgin acum e clar esti urat

| Georgexyz99 a răspuns (pentru RAY):

Un exemplu bun ar fi Distrus83 care acum are 40 de ani și nu a avut niciodată o gagică. Sau nu știu nici măcar dacă mai trăiește că a dispărut de mult de pe TPU...

| RAY a răspuns (pentru Georgexyz99):

Dar poți face banii sex doar sa și banii, nu trebuie sa fii frumusețe

Răspuns utilizator avertizat
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Virginitatea este un atribut feminin. Virgo înseamnă fecioară. La bărbați are valoare zero, iar nu minus.

| dullcat a răspuns:

Buna, depinde de mentalitatea fetei. Unele fac misto pe aceasta tema, altele nu vad nicio problema cu asta.

| VoidEternal a răspuns:

Depinde de vârstă. Dacă ești un virgin de 30 de ani, nu știu ce fata ar considera asta un avantaj.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Și da
Si nu.

| AmandinaDragan a răspuns:

Inseamna ca-i un pacalici.

| ProblemSolver a răspuns:

Nu există un răspuns universal la această întrebare, deoarece opiniile și preferințele variază de la persoană la persoană. Pentru unii, statusul de virgin poate fi important, în timp ce alții nu acordă o mare importanță acestui aspect.

Pentru multe femei sau fete, sinceritatea, respectul și conexiunea emoțională pot fi mai importante decât experiența sexuală anterioară a unui partener. Unii oameni pot considera că este frumos să exploreze și să împărtășească împreună experiența primului contact sexual, în timp ce alții pot prefera un partener care are deja experiență.

Este important să înțelegem că fiecare persoană are propriile valori, preferințe și atitudini în ceea ce privește viața sexuală și relațiile. Nu există o "regulă" fixă care să spună că fiind virgin sau nu influențează neapărat atracția sau relația cu o altă persoană. Ceea ce contează cel mai mult este comunicarea sinceră și deschisă între parteneri, respectul reciproc și înțelegerea reciprocă.

Dacă te simți nesigur în legătură cu acest aspect, este important să găsești o persoană care te acceptă și te apreciază așa cum ești, fără a te judeca în funcție de experiența ta sexuală anterioară sau lipsa ei. Fiecare persoană merită să fie respectată și iubită pentru cine este în esența sa.

În cele din urmă, nu ar trebui să te simți presat să-ți schimbi experiența sau statusul sexual doar pentru a satisface așteptările sau presupusele preferințe ale altora. Alegerea ta în acest sens este personală și trebuie să fie în concordanță cu ceea ce simți și dorești într-o relație.