| buburuzzz a întrebat:

Fapul ca prietenul prietenului meu este un idol pentru el si petrece cu el mai mult timp, ar trebui sa ma deranjeze? cum ar trebui sa reactionez?

7 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, pai acum depinde de cat timp petrece cu el si cum... oricum daca te neglijeaza pe tine pentru el, ar trebui sa porti o discutie serioasa cu el si sa lamuresti treaba...

| LoryM22 a răspuns:

Odata ce isi acorda mai mult timp lui decat tie este o mare problema, fereste-te de oamenii care se iubesc pe ei pentru ca mereu se cred cei mai tari, cei mai destepti, cei mai frumosi,,, etc si ai sa suferi cand iti va fi indiferent.

| pisoias29 a răspuns:

Hmm...foarte ciudat, sa iti fie prietenul idol...thinking ce pot spune, daca tu crezi ca te neglijeaza vorbeste cu el. Odata ce stau foarte mult impreuna eu m-as gandi si la alte lucrurie, dar nu vreau sa iti dau idei proaste. Vorbeste cu prietenul tau, spune-i ca te deranjeaza si ca relatia voastra nu poate continua in felul acesta, iar daca te iubeste va schimba ceva happy

Răspuns utilizator avertizat
| liz23 a răspuns:

Eu am patit ceva asemanator.doar sper ca sfarsitul sa nu coincida.nu poti decat sa incerci treptat sa-i acaparezi atentia dar nu-l pune sa aleaga, sa nu se simta obligat. Prietenul sau are o influenta destul de mare fata de el. ori intri in hora si miza ta va fi ceea cei place prietenului tau. ori reactionezi urat, ii ceri mai mult timp, moment in care risti sa-l pierzi.

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Pai gandeste'te ca ei au fost dintotdeauna asa si inainte sa fii tu cu el...deci el e obisnuit sa'si petreaca mai mult timp cu prietenul lui...incearca sa'l intelegi...si vorbeste cu el sa-ti acorde si tie mai multa atentie si sa nu fie asa de indiferent...doamne usor e sa dai sfaturi da greu e sa le pui in aplicare straight face (la mine ma refeream aici)

| oz a răspuns:

Pai stai... daca prietenul lui este un baiat...cum sa zic...cu bun simt, destept, civilizat, cu experienta in viata si "luminat"...nu poate sa ii dauneze. Daca il invata la prostii si...toate cele... e de rau.