Nu cred ca ar trebui sa te intereseze cat dureaza altii. durezi atat si asta e, daca partenerul/partenera(nu-mi dau seama daca esti fata sau baiat scuze) e multumit/a nu vad de ce ti-ar face probleme. intreaba-l/intreab/o pe ea/el nu pe noi ca nu are nicio relevanta raspunsul nostru.
Nu prea cred varianta cu 5-6 dar...ma rog.Nu pentru ca ar fi imposibil sa ai 5-6 erectii, una dupa alta, ci pentru ca nu prea exista fete care sa accepte asa ceva.Cu cat sunt mai multe, cu atat e mai scurt fiecare "numar" in parte iar fata nu prea are timp sa simta ceva. Daca o dezamagesti o data, iti mai da o sansa, hai doua, dar in nici un caz 5-6, una dupa alta! Daca vorbim de altfel de "numere", de unul singur, e altceva...
Concluzia? Presupunand prin absurd ca exista o fata care accepta asa ceva, 5-6 "numere" nu sunt bune deloc! E des (nu pot sa zic mult) si prost.In loc sa incerci sa dai sperma cat mai des afara, mai bine invata sa o tii cat mai mult in tine si sa prelungesti durata.
Salut,
Daca tot ai asa multa potenta, incearca sa faci o singura data si aceasta o data sa dureze mult, incearca sa vezi cat rezisti sa reprimi contractia exacularii.
Eu zic ca ai da mare impresie si partenerei tale.
Asta e topic d suferinta? va faceti reclama sau c? omfg... get a life and a woman!
Nu-i ceva iesit din comun, sunt destui care pot "performanta", din pacate asta nu ii face mai deosebiti in nici un fel. Asa cum au spus si ceilalti - mai bine unul si bun.
Poate 5-6 numere pentru tine inseamna sa dai din fund de 5-6 ori.
e bine, stai linistit esti pe drumul cel bun.
dar sincer eu cred ca vrei sa-ti faci reclama pe aici. O fi cineva care te cunoaste vreo pitzi care iti stie id-ul si vrei sa vada cat esti tu de macho... dar esti cam varza.(macar daca ziceai si tu 2-3 ori dar deja esti mai sus decat titus steel si ala are antrenament pe femei nu pe palma si nu cred ca duce 5-6 ori. DAR FETELOR CARE IL STITI PE angel4veryou EL E NOUL POR No STAR SHI. T