Nu faci nimic, daca nu e homo nu ai ce face, asta este.
Nu e o problema ca esti atras de el, gaseste pe altul care e homo sau bi. De ex pe www.badoo.com, www.placere.ro sunt destui, pai numa pe mine m-au bagat la "cine te place" peste 60 de din astia in 2-3 saptamani desi eu ma dusesem dupa tipe.
Unii vroiau relatii de sex, altii serioasa, ma placeau din poza, doar ca eu nu am avut norocul sa fiu bi sau homo.
Foarte bine ca ii place maciuca, nu e o problema, nu toti trebuie sa fim la fel ca turma. Si la fete le plac maciuca si e okey.
Si oricum va constata ca se intelege mai bine cu baietii decat cu fetele, deci avantaj.
I-am zis unde sa caute.
Eu te-aș sfătui să stai cuminte în banca ta până nu ai certitudinea că e bi.
Pentru că, dacă chiar e straight, nu vei face altceva decât să-l faci să se îndepărteze de tine și ca prieten.
Pentru că un prieten gay, e foarte ok, atâta timp cât îți e prieten.
Și eu am prieteni gay.
Dar când începe să se dea la tine, iar tu nu ai tendințe de genul ăsta și ești total straight, nu mai e deloc ok.
Așa că, poți deschide subiectul ca între prieteni, fără să-i lași nimic de bănuit și afli părerea lui. E cel mai corect.
@danadeeaelena :
"I place maciuca la baiatu"
Tu ce ești? Un troll analfabet în călduri?
Merge si cu mesaje subtile, trebuie sa afle daca nu cumva e bi, ca poate fi si cu fete si cu baieti.
Si eu aveam perioade, daca nu am inteles niciodata de ce doar in unele perioade cand imi placea sa masturbez pe unu si sa sara sperma asa pe mine, desi nu-s homo, nu l-as lasa sa faca ceva cu mine, si sa-i zic "ah ce masturbare iti trag sa mori de placere", si sa ma uit asa pervers la el.
Dupa aia nu mai simteam ca vreau asta, deci nu constant.
Si parca m-as fi excitat si eu cand ma gandeam ca el se excita. Pe cand femeile ma atrag constant continuu.
Ca daca zici ca vrei sa-i faci uneia asta, fuge de parca ai trimite-o la spanzuratoare. Daca zici unuia sa te masturbeze sau tu pe el, un gay o face lejer, una nu prea, de aia am zis ca femeile nu se inteleg asa bine cu barbatii.
Dacă vrei să ai sanse cu el Spune-i în fața că îl placi! Ori îți lasi prietenia care o ai cu el dacă ții la el. Poate iti va spune el asta că te place cu timpul, ori iti cauți pe altcineva care să te iubească în felul care îl vrei tu! Îți urez noroc?