Bună.
Şansele sunt mici deoarece nu se instalase ovulaţia. Cât priveşte pilula de urgenţă este o bombă hormonală care se aplică în astfel de situaţii. Dacă au trecut mai mult de 48 ore să nu o mai ia că este prea târziu deoarece cu cât este luată mai târziu cu atât îşi pierde din efectul scontat (protecţie).
Din punctul meu de vedere să facă un test de sarcină după 7 zile!
Pa, pa.
Riscul e foarte mare! Fuga urgent la ginecolog, pentru ca pastilele se iau doar cu prescriptie dupa consultatie, altfel isi da tot organismul peste cap, va avea greturi si alte alea, si se vor prinde parintii! De boli cum de ati uitat?!
Daca a fost la 2 zile dupa ciclu nu are cum sa ramana insarcinata, deoarece nu era in perioada fertila. Asa ca nu, nu are cum.
Ceea ce inseamna ca nu este nevoie sa ia pastila de a doua zi.
Nu stiu nimic de asta dar eu zic sa te duci la ginecolog impreuna cu o prietena de a ta majora:*
Data aviiatoare vezi ca prezervativele au serie si marime si clasa.Ar fii bine sa ia din categoria junior nu din alea pentru negrii. E ca si cand as purta eu sacoul tatalui
Ca sa faci daca baiatu are o RAMUTA in loc de p*** si ii scapa prezervaativu dupa ea
Si daca fata a avut ovulatie...ca de obicei la ovulatie exista dureri abdominale si sangerari...atunci trebuie sa o i'a. nu?
Si daca acea fata a avut ovulatie? Pt ca de obicei la ovulatie ai dureri abdominale si sangerari.Atunci trebuie sa i'a pastila.Nu?
beausingurlamasamea întreabă: