Se numeste - IOI
Indicator of Interest - semnale sau semne de la o femeie prin care isi arata interesul de a te intalni, a sta in preajma ta!
Ps nu pune botul daca nu stii sa te joci!
Nu-ti face sperante, nu inseamna mare lucru pentru ea inseamna doar o chestie de prietenie
"Fata are prieten si il iubeste". Mai clar de atat... Tu esti doar un prieten. Daca o imbratisare amicala te-a pus pe ganduri, ce-ar fi fost in mintea ta daca ti-ar fi dat (tot amical) un pupic pe obraz?
Buna Marius.
Din pacate a fost doar o imbratisare prieteneasca.
Daca vrei sa o cuceresti stai aproape de ea, si fa-o sa se simta protejata,sigura pe ea, fa-i complimente mereu, arata-i ca ai intentii seriose.Insa nu acum, cand vezi ca relatia ei devine ceva mai subreda.
Numai bine!
Inseamna ca daca maine s-ar despartii de prietenul ei, ai avea o sansa sa te bagi pe ia.
Sigur te vede doar ca pe un prieten apropiat imi pare rau daca nu e asta raspunsul pe care il cauti dar asa cred
poate e mai bine sa ii faci un serviciu si sa te comporti si u ca un prieten adevarat si sa te bucuri daca e fericita daca o iubesti asa cum spui
Eu cred ca ei ii place sa se stie iubita si de prietenul ei, si de tine. Si de aceea iti ofera mici gesturi care sa-ti creeze sperante false, tocmai pentru a nu te indeparta de ea si de a fi mai sigura pe feminitatea ei. Eu una am facut la fel mai demult, desi tineam la persoana respectiva si nu vroiam sa ii ranesc sentimentele. Pur si simplu ma simteam bine sa stiu ca e si el acolo, pentru orice eventualitate. Stiu, e crud. Dar e adevarul...
anyacopchea întreabă: