| oiubescpemada a întrebat:

Fata de care v'am vb e in vacanta in italia!
as vrea sa'i fac un cadou... ce i'as putea da?
nu e o fire pretentioasa...nu e fitoasahappyhappyhappy

7 răspunsuri:
| Mixed a răspuns:

Ai putea sa-i dai un buchet de flori ...nu neaparat trandafiri sau chestii scumpe ...ar aprecia ft mt gestul...Stii ca gestul conteaza...

| monyk a răspuns:

Buna, important e gestul, sa fie cv din inima, un buchet de trandafiri, o jucarie frumoasa de plus pentru ca fetelor le place aceste cadouri, o bratara, un lantisor, etc, sunt multe altele, dar in primul rand sa fie cv din suflet...

| dianka_4861 a răspuns:

Pai poti sa ii dai ceva ce sa isi aduca mereu aminte de tine...de exemplu ce ai obs ca poarta mai putin daca ex:bratara cumparai una sau si u... mie mi-a facut o prietena cadou un calendar si la fiecare luna aveam poze cu noi dou adica cate o ppoza... poti sa ii dai o rama cu o poza daca aveti ...nu stiu ceva din inima

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai, un sfat prietenos... Un buchet mare de trandafiri rosi si o declaratie de draoste. Poate ca ti se pare ca e anvechita idea, dar are farmec, crede-ma. E romantic, seducator, misterios, si o sa-i faca placere.Eu asta as prefera...(e valabila ideea doar pentru iubita)succes

| ram16adelinik a răspuns:

Poti sa ii faci cadou un buchet de flori, si un sincer TE IUBESC care sa vina din adancul sufletului

| muffin94 a răspuns:

Daca zici ca nu-i fitoasa atunci fa-i cadou o poza cu voi in rama sau o felicitare scrisa din suflet