| billymadison a întrebat:

Fata este 180 cm eu cam 176-77 in mod normal, daca isi mai pune si tocuri ma uit la ea ca la mama. ma simt umilt, un sfat prietenesc? stiu ca in showbiz sunt cupluri de genul dar la ei parca regulile nu se aplica, in societate e mai greu cu oameni normali

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mai fi asa complexat, daca exista dragoste nimic nu poate sta in calea voastra, puteti muta si muntii, bafta!

| Felys a răspuns:

Cauti alta fata care sa ti se potriveasca

| alexcandy999 a răspuns:

Draga billy atata timp cat exista dragoste nu conteaza cati ani are ce etnie este inaltimea ei si altele.Intotdeauna este importanta iubirea.Lasa oamenii sa spuna ce au de spus pentru ca asa sunt toti oamenii pana nu comenteza ei ceva nu se simt bine. Vrei un sfat prietenesc? Nui baga in seama o sa vezi ca o sa fie mai bine si pentru tine si pentru ea. Sper ca te-am ajutat.happy

| Saiko2502 a răspuns:

Reguli? Serios? Nu inteleg de ce oamenii se gandesc la relatiile la care persoanele trebuie sa aiba aceeasi inaltime sau ca baiatul sa fie mai inalt decat fata etc. Astea sunt niste porcarii pe care idiotii le considera niste "reguli" importante intr-o relatie. Ce pana mea... daca iti place de ea, daca ti la ea, daca o iubesti si o respecti...ce mai conteaza cum arata sau daca e mai inalta decat tine.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca n-o iubesti, la ce te mai chinui? Ca daca ai iubi-o nu ai avea probleme atat de meschine