| billymadison a întrebat:

Fata este 180 cm eu cam 176-77 totul bine pana isi pune tocuri... ma simt umilt, un sfat prietenesc? ma gandesc sa renunt acum cat e la inceput.

2 răspunsuri:
| Andreyuyu a răspuns:

Depinde daca chiar iti place de ea si esti indragostit nu ar trebui sa o lasi ca e cu 3 4 cm mai inalta, asta nu conteaza, eu am in clasa o fata care e 1 77-78 si baiatu 1 65-66 si se inteleg foarte bine( sunt clasa a 9 a ) nu il deranjeaza ca ea e mai inalta decat el, si 9 10 cm la inaltime e o diferenta destul de maricica. Dar daca nu e o relatie serioasa( intelegi ce vreau sa spun, una e cand esti indragostit si alta e cand iti place o fata ca na e frumoasa etc...) si nu te simti bine in preajma ei pentru ca e mai inalta atunci las-o.

| Euletitia a răspuns:

Buna! Nu diferenta de inaltime conteaza intr-o relatie, ci iubirea si felul in care comunicati in toate snsurile si cat de bine va intelegeti. Sfatul meu e sa nu renunti la relatie doar pentru cei 4-5 cm in plus, daca o placi cu adevarat oe fata asta si simti ca poate fi ceva frumos si profund intre voi, daca va intelegeti bine si nu aveti si alte probleme. Iti droesc sa iubesti s i sa fii iubit!