| Diana1417 a întrebat:

Fata pe care o credeam cea mai buna prietena a ineput sa ma neglijeze atunci cand nu am mai putut sa il fac pe baiatul pe care il place sa fie cu ea...(prietenia a inceput cand am inceput sa le fac rost de intalniri si sa-i dau detalii despre el)... oare ce sa mai cred despre ea? adica ea nu pare interesata de discutii cu mine decat daca e vorba de elcryingcrying

Răspuns Câştigător
| Barbiiiiie a răspuns:

Asa-s majoritatea prietenilorhappy Să intelegthinking Daca vorbesti cu ea despre el, atunci este mai interesanta? Daca e asa..ar trebui sa numai ii spui nimic de el, daca v-a vrea sa te salute fara sa il mai pui in discutie pe el bine, daca nu, nu-i mai da nici tu importanta si gatahappy
Sper ca te-am ajutat.

3 răspunsuri:
| MasterYoda a răspuns:

Interesul poarta fesul

| ღღღFloryღღღ a răspuns:

Parerea mea e ca doar te foloseste si cred ca, cuvantul "prietenie" e foarte mare in comparatie cu scopul ei.Prietenia nu se rezuma numai la favoruri ci si la alte chestii asa ca te sfatuiesc sa te mai gandesti un pic daca ea tie prietena cu adevart.Succes!

| bluelight30 a răspuns:

Salut! Pai acea " Prietena cea mai buna" a ta s-a dovedit a nu-ti fi prietena prin simplul fapt ca nu l-ai putut face pe baiatul placut de ea sa-i fie iubit. Eu te-as sfatui sa iti cauti incetul cu incetul o alta prietena care sa te aprecieze pentru ceea ce esti, iar pe acea falsa prietena las-o, viata merge inainte! Good luck!