| RazvanGeorge a întrebat:

Fata pe care o iubesc ( este in clasa cu mine) m-a intrebat astazi daca vreau sa plec de la ultima ora cu ea, cu prietena ei si cu inca un coleg. Prima data am acceptat ideea, dar apoi m-am gandit mai bine si m-am retras din aceasta activitate impreuna cu celalalt coleg. Fata pe care o iubesc s-a suparat foarte tare pe mine, si acum sunt foarte ingandurat avand in vedere ca tin foarte mult la ea! Spuneti-mi cum as putea sa o fac sa ma ierte! Nu vreau sa primesc raspunsuri jignitoare, absurde, batjocoritoare si de prost gust!

Răspuns Câştigător
| NiceBrownEyes a răspuns:

Pfff pai de ce nu te-ai dus? in fine poti incepe prin a-ti cere scuze si cauta zjustificari. iar daca nu merge.,[ daca nu functioaneaza] invit-o la un suc. la o plimbare... fai un cadou. o declaratie cv? pregateste o surpriza cu ajutorul prietenei... sau. invitai pe toti la o plimbare. poate asa te iarta daca. crezi ca ti-am fost de ajutor. funda plzz:Xlaughing mersii

3 răspunsuri:
| vladmR a răspuns:

Ii va trece, stai linistit

| IamPeterPan a răspuns:

Poti sa o ii ziceti sa iesiti in aceeasi forma (tu cu ea si ceilalti 2) intr-o zi dupa ore sau in week end. Apoi usor o chemi sa iesiti numai amand2. Incearca sa ii dai si niste mici atentii.

| Bobby26 a răspuns:

Nu o sa moara, asa sunt fetele tongue ii va trece