Pai ea il iubeste si in acelasi timp sufera dupa fostul', cu tine nu prea are nici o treaba dupa cate inteleg eu din ce ai scris. Ea te foloseste pe tine pentru a uita de el, deci sfatul meu este sa o lasi in pace.
De acord cu Mask si Tiberius.Te-ai complicat degeaba.Se foloseste de tine in cel mai groaznic mod:ca sa uite un dobitoc! Eu iti spun din propria experienta ca o fata nu are alte motive personale pe care cel pe care il iubeste sa nu le poata afla.E o minciuna gogonata! E evident din moment ce nu vrea sa stie nimeni.Eu nu zic sa o lasi,ci iti spun sa astepti putin, daca se comporta cum trebuie si daca reuseste sa treaca peste fosta relatie o sa fie bine. Daca nu, nu are rost. Putine sunt cazurile cand o fata chiar se indragosteste de un baiat pe care la inceput nu-l iubea.Pentru ca asta face, scopul ei nu este de fapt sa te raneasca cu orice pret, ci sa se vindece de o iubire cu ajutorul tau.Deci iti face rau involuntar.Ai grija de tine, nu te lasa batjocorit.Nimeni nu merita asta!
AlexEjmecheru întreabă: