Fata te place,dar vrea sa o cuceresti,e prea timida sa recunoasca asa ceva si iti da sansa sa lupti pentru ea.
Asa ca,da-i atentie,adu-i zambetul pe buze,fii atent cu ea,fii protector si generos si, intr-o buna zi, invit-o sa iesiti la o plimbare, uite ce timp frumos s-a facut afara!
Dar va trebui sa lupti pentru rezultatul asta, nu uita!
Bafta!
Cum adica ce sa faci mai exact,ce nu intelegi din ce ti-am scris?
Da-i atentie.
Asta inseamna sa nu treci pe langa ea ca pe langa un dulap,ci s-o saluti,sa-i zambesti,sa stai de vorba cu ea,sa ii arati ca esti interesat de persoana ei!
Adu-i zambetul pe buze,si aici vrei traducere?
Fa-o sa zambeasca,nimic nu topeste apararea unei fete mai usor decat zambetul pe care il aduci pe buzele ei,deci nu fii caraghios sau clown,dar fa-o sa zambeasca!
Trebuie sa te imprietenesti cu ea,sa te accepte langa ea,sa deveniti de nedespartit.
Si pe urma, ajunsi deja foarte apropiati, o poti invita si la o plimbare, unde sa-i spui intre patru ochi ca o placi si vrei sa fiti impreuna.
Bafta si foloseste-ti creierul, te rog.
Este timida, ce altceva. cel mai bun sfat, vorbeste cu ea, arata-i ca o placi, din cate mi-ai spus si ea te place, sigur, poate asteapta sa faci tu primul pas, mai repede pana nu este prea tarziu, nu-ti ascunde sentimentele, sunt sigur ca o sa iasa bine pentru amandoi, Bafta si mult noroc.
Stie deja
Trebuie sa vorbesti mai deschis despre sentimentele tale fata in fata cu ea, nu prin intermediul unor barfe sau ceva, vorbeste mai pe larg si spune-i ca vrei ca ti-ar placea sa fii cu ea.
Eii.poate e mai timida din fire. Ceva de genu eram si eu langa baiatul pe care-l placeam lol.Incearca sa fii dragut cu ea si sa nu o fortezi sa stea cu tine daca nu vrea sau nu simte ceva pentru tine.E tipic la fete acest comportament. Poate e genul de fata care se lasa mai greu, poate vrea sa vada daca intr-adevar simti ceva pentru ea...idk..In fine, ..sa n-o mai lungesc atata.Un sfat de la mine:fii cat mai natural posibil, chiar si in preajma prietenilor tai. fetele apreciaza asta, si incearca sa-i spui ce simti sau ..mai bine intreab-o pur si simplu daca te place..Baftaa :3