Toate ca sa elimin izbitele PS Cu aceasta ocazie un mesaj pentru fetele care inca nu au auzit informatia, am vazut la televizor, ca toate fotomodelele care le vedem prin reviste, sunt modificate pe calculator, anumite parti sunt retusate, asa ca nu va amgiti cu slabitul, nu incercati sa atingeti imposibilul ca nici la case mari nu se intampla asta.
Si sunt de acord cu crissu... fata conteaza cel mai mult...sanii mai trag eu de ei sa mai creasca vad eu ce fac, fundul se mai modeleaza, picioarele n-ar fi o problema majora... dar fata e primul lucru pe care-l vezi dimineata
Hahahahahahahaha ...am ras cu pofta la intrebarea asta Una si cu una fac doua Eu n-am fost cand s-au impartit rusinea si tatele. Si-apoi fiecare femeie e frumoasa in felul ei ...cine ma iubeste ma iubeste si fara tate mari si cu burta si cu cur (fundu ii ala pe care toc ceapa ) . Fiecare nas isi are nasul si fiecare sac isi afla peticul.
Maini, fata, ochi, gat, urechi, sani, fund, lumini si umbre, coapse, genunchi, gambe si sarm, naturalete si conversatie elevata! E nevoie de toate! Altfel nu merge!
anonim_4396 întreabă: