| cristinaanamaria a întrebat:

Faza cea mai dureroasa atunci cand suferi e ca singura persoana care te poate consola e aceeasi dupa care plangi sad

6 răspunsuri:
| Monica a răspuns:

Suferi fără să îţi dai seama că e fără rost. Da, doare. dar trebuie să fii conştientă că în momentul în care tu plângi, vrei să fi lângp persoana respectivă, te doare. tare... e normal dar gândeşte-te că probabil acel ''cineva'' se distrează, e cu alte fete sau fată şi poate nu îi pasă. De ce să îţi pierzi timp din viaţă, plângâng sau suferind? E un dezavantaj şi nu te ajută la nimic.
''Dumnezeu le dă suferinţă, durere. doar acelora care pot trece peste.Care nu se opresc''.
Fiecare îşi găseşte calea lui în viaţă, pentru că fiecare are rolul lui. Păcat că puţini ţin cont de asta.Scuze dacă am deviat de la subiect!

| CarmenR a răspuns:

Din pacate asa e, dar sa stii ca si o zoza mare de ciocolata functioneaza.

| anOnimăăăă a răspuns:

Ai mare dreptate sad.

Doar ca nu are rot sa stai langa o persoana care te face sa suferi, mai devreme sau mai tarziu tot o sa renunti la aceasta sad. Ai incredere in tine si ai incredere ca o sa reusesti sa treci peste. Daca aceea persoana nu e langa tine inseamna ca nu o intereseaza si nu ai nevoie de astfel de oamneni in jurul tau, renunta! Mai devreme sau mai tarziu o sa gasesti baiatul potrivit. Toate momentele astea grele sunt doar o pregatire, nimic nu e la intamplare...

| luv a răspuns:

Nimeni nu merita lacrimile tale, iar cel care le-ar merita nu te-ar face sa plingi

| Maria_8157 a răspuns:

Gandeste-te ca cei al tau e pus deoparte. daca n-a fost sa fie, asta e, treci peste. o sa gasesti pe cineva care va tine la tine pentru ceea ce esti si care nu te va face sa suferi :*.

| Nutline a răspuns:

Din păcate, mi s-a intamplat asta de nenumarate ori si inca ma mai gandesc la aceea persoana si imi vine sa plang.Dar, asta este viata. Timpul nu il putem da inapoi.In orice caz, incearca sa zambesti cu toata vointa ta si sa mergi mai departe.gandeste-te ca aceea persoana e langa tine si dintr-o data incepi sa ii zambesti happy

Întrebări similare