Nu sunt femeie, dar îți spun cum aș reacționa.
Mai întâi m-aș ruga lui Dumnezeu ca să îmi dea putere mie să pot să trec peste aceste lucruri. Apoi m-aș duce la tatăl meu și i-aș spune că ceea ce face el este condamnat de Dumnezeu, și ca Dumnezeu niciodată nu va binecuvânta astfel de relații. I-aș spune tatălui meu că el nu va putea să fie fericit niciodată cu fata aceea, pentru că Dumnezeu nu poate să binecuvânteze ceea ce el urăște: adică o relație nelegitimă, o relație care nu este după voia Lui.
Pentru că bărbații sunt capii de familie, este de datoria lor să-și ocrotească familia de orice rău și să o mențină în acel echilibru necesar. Dacă ei dau bir cu fugiții când este greu, asta înseamnă lașitate, slăbiciune. Asta este o dovadă că aceștia nu trebuiau să își formeze familii.
Mulți bărbați și femei și-au luat responsabilități mai mari decât le pot duce. Ei și-au făcut familii, dar nu știu ce și cum să facă când apar probleme. Este ca și când eu m-aș face medic, dar mi se face rău numai când intru într-un spital să vizitez pe cineva.
Chiar dacă toți oamenii pot fi apți pentru a-și forma familii, nu toți sunt apți, nu toți sunt pregătiți pentru o așa mare responsabilitate.
Ai ocazia sa obtii de la el ce ti-ai dori.
„Daca nu imi cumperi telefonul ăla, ii spun mamei!"
Mi-as vedea de propria-mi viata, fara sa intervin intre parinti.
Poate fii o intelegere tacita intre mama si tatal tau sa aiba sex cu cine vrea el, atata vreme cat tatal tau are bun simt si nu se afiseaza cu pitipoanca respectiva in public.
Buna.L-as confrunta si i-as spune cat de dezamagita sunt, si ca mi-am pierdut o parte din respectul pentru el.
Îmi e greu a cred ca tatăl meu mi-ar spune asta sau ar lasă să aflu asa ceva.Indiferent de cum e el.
Probabil as vorbi cu mama și i-as spune despre ce e vorba pana nu se face de ras, sau ia vreo boala.
Eu as juca-o in felul urmator:sa imi dea bani ori decat ori ii cer altfel il spun lui mama.
Cel mai tare raspuns de pana acum
Este o posibilitate.
Titlul de pedofil il obtine adultul care intretine relatii sexuale(sau lucreaza pentru asta) cu un copil de pana la 16 ani, inclusiv.Din pacate asta e legea.Dar postarea zice ca nu e vorba de o minora.Peste 18 ani nu-i pasa nimanui, nici daca ar fi cu cineva de 80 de ani.
anonim_4396 întreabă:
FireLollipop사람에게 întreabă:
linarkfts întreabă: