anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Femeia este cea mai frumoasa,sexi,minunata fiinta de pe pamant si uneori datorita ei obtinem rezultate mari in viata! ce ziceti? asa este desii uneori mai si suferim din cauza lor,normal, dar toate ca toate este o fiinta minunata si senzuala big grin

20 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

O fi dupa cum zici dar exista persoane care s-au saturat de ele si le e mai bine in singuratate ori femei care au renuntat la barbat sau sant pe cale sa renunte. Lumea a mai innebunit si putini au capul bagat la locul lui, prostia e prea mare pentru cetateni si e tipic sa renuntam la unele vicii de care ni se face scarba. Trist si dureros dar tragem pana cand cadem la pamant.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Mai sunt și bărbați care apreciază femeia la adevărata ei valoare.
Pa, pa.

| TheBlackAng3l a răspuns (pentru Legiuitoarea):

Multor fete le-am zis:barbatii sunt porci dar ca si porcii: unii sunt de rasa buna laughing))) rolling on the floor

| Legiuitoarea a răspuns (pentru TheBlackAng3l):

Bună.
Da, și o rasă pe cale de dispariție!
Pa, pa.

NOname
| NOname a răspuns:

Așa e. Însă nu pentru că eu aș fi femeie, ci pentru că, după părerea mea, ai spus un adevăr.
http://www.youtube.com/watch?v=siq4DPR4CzQ

| Flav a răspuns:

Aha. Asa, si? Vrei sa primesti mesaje dupa faza asta? Sa vezi daca prinzi ceva? It's a bad time, my friend. No more drama. The key is..do you have money?

| Vix999 a răspuns (pentru Flav):

Stai calm ca baiatul are deja o ocupanta a inimiiwinking Si chiar daca ar fi incercat sa agate ..nu e in codul barbatilor ca nu te bagi peste vrajeala celorlalti? tongue Bad bad boy

| TheBlackAng3l a răspuns (pentru Flav):

Nu agat pe net si mai ales aici laughing) le aminteam fetelor care merita ca sunt fiinte minunate iar uneori mai gasesc cate un dobitoc care isi bat joc de ele, le bat, le vb urat si nu se merita big grin

| OnlineZ a răspuns:

Ia uite frate nu credeam ca o sa traiesc sa o vad si pe asta! Este frumos sa ai o astfel de parere de femei, pentru ca devarul este ca o femeile sunt fiinte speciale, dar sunt si barbati extraordinari ce merita totul, pana la urma urmei femeia nu ar fi completa fara barbat si nici nu ar fi atat de speciala, de minunata si de frumoasa.winking

| TheBlackAng3l a răspuns (pentru OnlineZ):

Am o parere buna poate pentru ca nu am patit ceva "rau" big grin

| RAY a răspuns:

Din moment ce o femeie ne da nastere logic ca e minunata
nu toate sunt sexy si frumoase dar poate nici nu trebuie crede-ma ca cand iubesti pers iubita e cea mai frumoasa pers din lume pentru tine

| neutrino a răspuns:

Un adevar stiut care trebuie amintit din cand in cand.

| Vix999 a răspuns (pentru neutrino):

Multumim, multumim happy Neutrino si Alin meritati o bere happy

| neutrino a răspuns (pentru Vix999):

Sarut mana! Tu "toamna" nu dormi?

| Vix999 a răspuns (pentru neutrino):

Ba da, doar ca pe partea mea de Romanie soarele apune mai greu :d

| neutrino a răspuns (pentru Vix999):

...si rasare si mai repede.

| NOname a răspuns (pentru Vix999):

Om fi vecini? Și Soarele meu e corcit cu Luna.

| Vix999 a răspuns (pentru NOname):

Probabil ca da laughing) Deci suntem parteneri in "suferinta"

| NOname a răspuns (pentru Vix999):

Așa se pare.
Numai eu aș tot avea parte de asemenea torturi...
Ador întunericul și avantajele lui.

| Vix999 a răspuns (pentru NOname):

E hai ca vine seara acus iar laughing) Mai rabda putin