Dar cine e Badrul asta, sa faca declaratii? Un musulman analfabet, infractor si asistat social, care umbla dupa curvulite minore si in mod previzibil a primit o pedeapsa lunga. Pacat ca va iesi peste vreo zece ani. Ce as putea sa invat meditand la declaratiile lui?
Corect si sunt destui care traiesc din ajutoare,Germania, franta, Italia, Spania, Anglia prosti muncesc ca sa intretina pe astia, a cam innebunit europa sincer, numai e ratiune ca si merkel a primit un milion si multi au fost trimisi in estul germaniei ce sa faca acolo ca si acolo e o zona mai saraca
Serios citesti asa ceva si mai indemni si pe altii sa citeasca? Nu ti-e rusine?
Nu sunt nervoasa, nu am motive. Doar trista si dezamagita ca in Romania exista adepti ai gunoaielor astea. Ce parere poate avea cineva despre asa ceva? Nu cred ca esti atat de batut in cap incat sa crezi ca pot exista mai multe pareri, cred pur s simplu ca asta cu parerea este un pretext sa distribui o postare plina de ura al carui continut iti place. De asta ma mir ca nu ti-e rusine.
Ai mesaj,isi repet ce ofera multe fete in ziua de azi? mie nu-mi place minciuna,asa ca spun lucrurilor pe nume,lucruri invatate de la alte fete nu de la baieti, multe prietene imi spun ca fetele sunt ipocrite, false, mincinoase, materialiste,, am stat printre fete mult timp ma m speriat de cat de mult va urati intre voi, in fapt majoritatea fetelor mi au spus ca rar sa fi avut vreodata o prietena de incredere
Declarație făcută de un incult rasist cu siguranță. Când l-am văzut ce moacă are nici n-am mai citit ce scria mai jos.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: