Nu, toate pana la ultima picatura de frumusete, pun la fel accent pe fizic! Adica pana cand stiu ca au sanse la un fizic misto.
Ca, cu unu neatractiv de 20 ani nu sta pe bune (nu pe interes) nici aia de 17, 25-35-50 de ani. Cu unu de 20 atractiv stau toate.
Si tot asa, cu orice barbat frumos, ar sta toate astea la o adica, nu conteaza varsta lui.
Cam dupa 60 in colo se stinge asta la ele pentru ca se stinge si libidoul, iar cand se stinge nu mai te int frumusetea, ca pana la urma totul se reduce la atractia sexuala, nu ca esti tu sau ea bun, destept, etc.
Si asa zisa iubire tot atractie sexuala e de fapt.
Ca daca o atrage altul mai tare, o sa-l iubeasca pe ala apoi. Se stiu toate astea.
De ex daca iti inhib o luna testosteronul si scade libidoul, ai sa vezi ca nu prea mai ai interes pentru femei chiar daca le vezi.
Ma refer din punct de vedere sexual, o sa le vezi cum ma vezi si pe mine, ca orice om, ca amica si doar atat.
Intelegi de ce, alea vor si ele o familie, copil, nu au de ales, ca barbati frumosi nu au de unde, si isi ia unu mai mult sa faca un copil, plus conceptia societatii "sa fiu in randul lumii", dar nu are prea multe emotional cu el.
Ca daca 80 % din femei sunt mediu okey fizic si 20 % barbati, 60 % din femei ce fac? Dar dorinta lor de copil e f mare si sa se marite, ca o face oricum ar fi.
Bazat! Asa este, asta este " dragostea" din punctul de vedere al unei femei! Este vorba strict despre atractie sexuala si hormoni, nimic altceva. Spre exemplu cand vezi tipe care se vaita ca isi doresc relatie si nu pot avea, ele au zeci de mesaje pe insta/Facebook/snap/. Problema este ca barbatii aceia sunt din aceiasi liga cu ele, dar ele vor strict top 15%. Este foarte usor sa iti dai seama. Sau mai sunt fetele pump and dump si intreaba de ce sunt tot timpul abandonate dupa cateva partide si raspunsul este simplu: ele vor exclusiv parteneri atractivi si poate si cu ceva bani in timp ce ele nu au nimic de oferit la schimb. Barbatii aia frumosi le utilizeaza dupa care le da jet fara nici o remuscare si ciclulu se repeta on &on. Tipele de genul asta nu isi doresc dragoste, ele isi doresc sa isi satisfaca hormonii si hipergamia. Pot foarte usor sa isi faca o relatia cu barbatii din aceiasi liga cu ele, dar ele vor doar printi. Daca esti femeie frumoasa si mai ai si o reputatie buna mi-se pare corect sa iti doresti barbat frumos si bogat. Este un trade corect. Dar daca esti femeie basic sau obeza, nu prea ai sanse la top15%. Din cauza internetului este si concurenta mare. Nici macar barbatii aia frumosi nu sunt iubiti, aia sunt doriti sexual si femeile au impresia ca îi iubesc, dar daca le iei frumusetea in secunda 1 femeia nu o sa il mai iubeasca. Its all about looks, money and status!
Foarte bine gandit, ai zis bine tot ce ai spus.
Problema este ca, creierul nu regleaza nivelul dorintelor in functie de cum suntem noi, ca tu poti avea creierul si intr-un borcan si sa nu ai corp si nimic, tot la femeia aia misto o sa te uiti. Si daca ai creierul intr-un corp de print la fel.
Asa si femeile, nu conteaza ca-s obeze sau cum, ele sunt atrase tot de frumusei, si mi se pare normal, toti suntem asa. Ca au ghinionul sa aiba creieru intr-un ambalaj necorespunzator, aia e. Paradox este sa crezi ca ai sanse la printese si printi daca esti asa, asta nu mai e normal.
Neatractivii intre ei nu se plac, se iau din interes.
Normal ca daca le iei frumusetea pardon atractia sexuala, nu mai e iubita nici femeia si nici barbatul.
Asta e si dovada ca "iubirea" e atractia.
Avem impresia ca iubim, ca nu stim de unde vine, nu stim ce e in spate, bine, iubim, ca asta simti, dar nu este un sentiment care apare direct ca e ala bun, se comporta bine, are suflet si e si destept (ca la bani punem doar interesul, e altceva), deci nu apare pe chestii care raman mereu.
Ca daca era sa ne cuplam si sa iubim dupa bunatate, desteptaciune, comportament, etc, nu ar mai fi divorturi si despartiri, ca am iubi la infinit, iar cand iubim nu ne prea certam.
Dar sunt despartiri si cate un divort la 7 minute la noi, ca trece atractia fizica. Si cand auzi "aaaa, am divortat ca m-a insealat, sau aa s-a purtat urat". Pai de ce s-a purtat urat? Ca nu mai atragi, de aia, asta alta dovada ca iubirea e atractie, si ca nimic nu prea conteaza in afara de fizic, cum trece atractia cum se poarta nasol!
Dar tu tot bun/buna, destept desteapta ramai, astea nu s-au schimbat dar totusi inainte se purta frumos, acum nu! Si vezi ce s-a schimbat in ecuatie si ce rezulta din acea schimbare.
Si iese adevarul repede la suprafata.
Daca am cunoaste astea, ne-ar ajuta f mult in relatii si in alegerile pe care le facem, in gestionarea psihica a unei relatii, a unor esecuri, ca e una sa stii ca se poate intampla si esti cat de cat pregatit psihologic, si alta e socu cand nu te asteptai ca e posibil asa ceva.
Cei mari ne invatau dar nu ne explicau nimic practic, doar ne spuneau ca ne lasa, ca iubire nu tine, din astea. Si neintelegand de ce, ziceai ca zic prostii, ca a fost la ei asa doar.
Unii mai invatau, unii nu, era vb aia "desteptul invata din greselile altora, prostul din ale lui". Am aflat-o si eu de curand de pe FB, nu o stiam, nu stiu cat de adevarat e, dar are ceva adevar.
De ce ar face asta?
Aspectul ingrijit e apreciat oricand. Daca si ele sunt ingrijite, de ce s-ar multumi cu mai putin?
Am câteva exemplu cu niste prieteni, ea 35 el 40 ea e mai drăguță că el, tipul nu e bogat are un salariu minim pe economie și ea, nu ii judec, nu ii bârfesc, vreau doar să înțeleg atracția cum funcționează
Pe ei trebuie sa-i intrebi. Fiecare om are alte preferinte etc.
E vorba si de rani.
Daca tipa a fost ranita, va cauta siguranta, nu masculi alpha.
Daca a fost inselata, il va evita pe Don Juan.
Asadar, e foarte individual.
Practic și experiențele contează sunt de acord cu tine
Conteaza doar daca a invatat ceva din experientele traite
De acord
BilliOnaire întreabă:
Maria3458 întreabă: