Nu doar. ci din mai multe motive. daca stii sa te porti, sa ii starmesti interesul, daca stii sa o atingi, sa o exciti, sa o faci sa te vrea, curiozitate, variatie comparativa, distractie, plicitseala, singuratate, etc.
Ja,du hast recht putin
Danke.
Aless fur geld nein?
Nu cred asta. e posibil sa nu fie foarte atrase de barbatul de langa ele ( fizic ) dar cand sunt sentimente ( adica dupa un timp) incep sa il doreasca si in acel fel. ce femeie nu ar face se cu Ronaldo, Brad Pitt sau mai stiu eu cine, din prima noapte, sau na, destul de repede de la inceputul relatiei
N-are treaba una cu alta, iti garantez dorinta vine si fara sentimente precum dragostea, afectiunea. Unele domnisoare se pot controla, si nu se lasa conduse de pasiune, altele se lasa manate de dorinta
Eu consider sexul fara implicatie sentimentala ceva animalic.N-am prejudecati legate de sex, e doar opinia mea vis a vis de practicarea sexului ca sport. Nu inteleg oamenii care se comporta precum animalele, am in ochi imaginea aia cu o catea in calduri si o gramada de maidanezi cu nasu n fundu ei.
Sexul la femei este la fel ca la barbati numai ca ele sunt mai discrete... unele sunt mai discrete.
Da,asa sunt ele.Vor sa faca asta doar cu persoana iubita, sa se daruiasca persoanei iubite cu totul, fara regrete.