| wwwBotosaniRO a întrebat:

Femeile se tem să-şi piardă virginitatea!
http://botosaneni.ro/......14724.html
Care crezi ca este realitatea? Sunt asa timide fetele virgine in ziua de astazi? Cel mai bun raspuns primeste fundita

3 răspunsuri:
| Eaaaaa a răspuns:

Pai acum depinde si de fata. Si nu e vorba chiar de timiditate. Si de frica, si nu neaparat frica de durere, ci la mine e frica ca imediat dupa asta baiatul o sa renunte la mine. Stiu ca o s-o faca pana la urma dar nu vreau sa fie neaparat dupa aceasta. Dar am mai auzit si alte fete la care era vb de timiditate. Nu stiu cum va fi, cum ar trebui sa se comporte, deci nu zic...caci nici eu nu stiu dar sunt de parere ca totul o sa vina de la sine.
In concluzie, presupun ca esti baiat. Nu trebuie sa refuze chestia asta tocmai din timiditate si poate ink nu sunt pregatite psihic, o persoana are nevoie de timp in care sa se convinga ca acela este potrivit. Pentru o fata virginitatea este ceva important care nu se mai poate recapata. Pentru baietii e mult mai simplu, dar pentru fete pierderea virginitatii este ceva care ii schimba viata si nu este chiar asa de usor.
Sper ca te-am lamurit. Pupicii:*

| wwwBotosaniRO explică:

Diahee hee nu pe mine trebuie sa ma lamuresti, ci pe fetele sau baietii de varsta voatra. Da sunt baiat, dar sunt ziarist pe acest site si incerc sa aflu ce gandesc fetele. Intradevar teama de a nu fi lasata imediat dupa primul contact este foarte mare. Acum depinde si de baiat, trebuie sa alegi bine, nu toti sunt asa. Eu cand am facut-o prim data, eram virgin si eu si ea si la fel se temea sa nu o las, prietenele ei tot ii spuneau ca "te va lasa, o sa vezi" si am fost impreuna 4 ani. Toate bune si te mai astept pe site-ul nostru

| loghipop a răspuns:

Fetele sunt sensibili si trebuie sa le castigi incredera ca sa poata sa stie casunt insiguranta cu baietii si in blus oricum nu vor acepta daca au o varsta prea apropiata de 11 sau 12