Eu cred ca nu dar bineinteles ca asta depinde de la persoana la persoana. Iar cand am spus nu m-am referit si la femei dar si la barbati, desi sunt atat de multe persoane care nu pun suflet intr-o relatie incat prima iubire nu conteaza pentru ele/ei.Totusi orice persoana are modul sau de a intelege iubirea.
Prima dragoste nu se uita niciodata, si se mai zice si ca daca era dragoste adevarata se va intoarce, infine, eu mai tzin legatura cu prima dragoste a mea, am stat 2 ani si 6 luni cu el, si i'am spus si lui ca el va avea mereu un loc special in inima mea , deci ii vreau tot binele din lume cu toate ca in 2 ani si 6 luni mi-a facut mai mult rau decat sa ma faca fericita.
Depinde de caracterul si de gandirea fiecarei persoane. Unii/unele nu uita prima lor iubire, iar altii uita.Majoritatea femeilor, nu uita prima iubire.
Nu, o femeie care stie ce vrea si stie sa yubeasca, nu sa-si bata joc nu va uita niciodata primul barbat din viata lor:* eu una am gravat pe inimioara acel nume:*
Nu se uita asa ceva, decat daca ai amnezie acum depinde la ce te referi? la sex sau la prima dragoste din viata unui om?
Dyanes întreabă:
shocky2 întreabă:
sanctuarySPA întreabă: