| VrRos780 a întrebat:

Femeile vor sa se distreze pana la casatorie sau primul venit primul servit și cu ăla se mărită?

17 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| sierra1 a răspuns:

" VrRos780: Femeile... primul venit primul servit și cu ăla se mărită?"

e o supoziție cel puțin jignitoare!

| dullcat a răspuns:

Fa un sondaj pe 10000 de femei si afla. Dupa aceea ne zici si noua.Pana atunci doar presupui aiurea si nu e util pentru nimeni, mai ales pentru tine.

| LordCristobal a răspuns:

Depinde de fiecare fata in parte.
Unele fete prefera sa aiba mai multe aventuri la tinerete iar altele vor o relatie stabila.
Dar mare parte din fete se distreaza cat pot de bine in tinerete pana pe la 30 de ani.
Ei bine la 30 de ani femeile incep sa devina disperate dupa maritat si incearca sa se cupleze cu orice barbat care le iese in cale doar ca sa nu ramana singure.

| Miruna333 a răspuns:

Fiecare barbat/femeie face ce vrea cu viata, corpul lui. Sunt oameni care vor sa ramana virgini pana in noaptea nuntii, sunt oameni care vor sa experimenteze si sa se distreze pana atunci. Daca 100 de femei nu te aleg pe tine, nu trebuie sa generalizezi, toate fac sex pana la urma, dar nu cu tine

| VrRos780 explică (pentru Miruna333):

Și eu vreau sa experimentez înainte de căsătorie dar nu am cu cine

Dar voi unele femei care o faceți cu cât mai mulți pana la casatorie va bateți joc de corpul vostru și o sa arătați la 30 ani de 50 ani din cauza asta, fiindca diavolul s-a întruchipat în femeie de aia e mai ușor pentru voi să vă faceți relație și sa faceți păcate cât mai multe spre deosebire de noi barbatii

| Miruna333 a răspuns (pentru VrRos780):

Ai 13 ani de gandesti asa sau ai 35 si esti virgin?

| Miruna333 a răspuns:

Tare mandru esti, de asta incerci sa f*** non stop si nici nu-ti iese laughing Tare frustrat sa fii, incel direct

Încerc nu fac, asta e diferența.
Eu sunt la nivelul, încerc sa găsesc, tu ești la nivelul sunt plictisita la câți m-au spart

| Miruna333 a răspuns (pentru VrRos780):

Incerci, ca de reușit nu poțilaughing)) vulpea și strugurii

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci femeile foarte frumoase, inteligente, cu facultate și care lucrează cu salarii mari și au 27 - 30 de ani s-ar mărita și în 10 minute dacă bărbatul pe care îl vor le-ar spune - Te iau de nevastă.

| Alexia999997777777777777 a răspuns:

Este greșit să generalizam sau să vorbim cu " femeile" adică " toate",de ce?
Pentru că fiecare individ este unic și are propriile sale dorințe,idealuri,care difera.
Acum unele poate visează la căsătorie,altele nu.
Unele poate vor ceva serios,altele nu.
Unele îl aleg pe primul venit,primul servit,altele nu, pentru că au capacitatea și maturitatea de a înțelege că persoana de lângă tine trebuie să fie potrivita nu doar din punct de vedere al atracției ci și altor lucruri
Să știe să se comporte, sa aibă pasiuni comune etc.
Succes să găsești tipul de persoana pe care îl vrei, dar asumați dacă tiparul respectiv nu este unul bun și ajungi rănit, ca mai apoi să nu te întorci iar aici susținând că " toate sunt la fel".

| StratulatVictoeEugen a răspuns:

Este dragut sa te insori cu una care a experimentat cate 7-8 inainte de tine si sa-i intalnesti pe strada cand esti cu ea. Rad aia de tine de se strica.

| StratulatVictoeEugen a răspuns:

Eu cu una sub 20 de ani nu am ce discuta. Serios. Rade ca o proasta si vorbeste tampenii. Umbla in haine rupte, este vulgara si betiva.

Întrebări similare