| grab a întrebat:

FERICIREA!

Cum vedeti fericirea in functie de varsta?
Dragostea si sexul sunt sau nu cele mai mari surse de fericire?

Răspuns Câştigător
| xAndreeaLaura a răspuns:

Fericirea vine din orice (lucruri, sentimente etc), si la orice varsta. Dragostea, da este una dintre cele mai mari surse ale fericiri.

8 răspunsuri:
| iubesc a răspuns:

Fericre difera de la o varsta la alta.
Dragostea e cea mai mare sursa de fericire.

| grab explică (pentru iubesc):

Dragostea la orice varsta, sa inteleg?
Orice dragoste, nu doar cea sexualizata?

| iubesc a răspuns (pentru grab):

Nu dragoste la orice varsta...la cel putin 18 ani.(eu nu folosesc cuvantul sex)

| Oana92 a răspuns:

Da, cred ca dragostea e una dintre cele mai mari surse de fericire, nu stiu ce sa spun despre sex, poate daca e bine facutbig grin

Pentru mine fericirea inseamna o relatie de iubire adevarata, o cariera, stabilitate financiara, liniste, familia aproape...a, si toate la un loc, daca ceva lipseste nu mai e completa fericirea. Sunt cam pretentioasa, nuh?

| grab explică (pentru Oana92):

Pentru Romania, da, esti cam pretentioasa.
Se poate si cu toate la un loc si in tara ta, dar de inceput asa iti trebuie macar niste parinti destepti si ceva fizic de trecut clasa cel putin. happy
Stima!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi obtin fericirea fara efort,nici nu ma gandesc la ea,apare din lucruri marunte,simple.
Fericirea nu are nevoie de confirmare din afara,ea vine cand nu te astepti, doar ca nu toti au inimile deschise, sa o primeasca.
Dragostea, da, ea este responsabila.Sexul..doar un "supliment".

| sayWhaaat a răspuns:

Nu stiu la alte varste, dar la 18 ani fericirea poate veni din orice directie.
De exemplu daca mi-ar cumpara parintii o masina, un desktop, un laptop, sau as deveni jucator de diamond league la league of legends, iar astea sunt doar cateva exemple.
Cea mai mare bucurie totusi, ar fi intr-adevar daca fata pe care o iubesc ar simti la fel...
Ma rog, vise, de aceea varsta asta e atat de nasoala pentru majoritatea...

| Anonimul674 a răspuns:

Pai de dragoste poti sa te lasi, de sex, dar de droguri nu prea.

Întrebări similare