| RAY a întrebat:

Fete care au avut parte de refuzuri din partea băieților, sunt pe aici?

Răspuns Câştigător
| Mosotti a răspuns:

Pe aici nu-s, sau si daca is nu recunosc poate, dar doar eu am refuzat vreo 5 intre 1999 si 2020, nu ma atrageau fizic, desi la restul erau cam okey.

Si cum is alea 5, mai sunt inca alte 5000000 poate. E normal, nici fetele nu trebuie sa placa le toti, dar nici barbatii sa placa pe toate, e ceva firesc.
Prima nu arata deloc rau, prietenu meu a zis ca arata f bine la 16 ani ai ei, dar nu era genul meu de figura, deci nu ca era urata.
Alealalte aratau mediu. Nu am dat de figura potrivita.

Si mare greseala si la barbati si la femei, nu trebuie sa fi neatractiv neaparat ca sa fi refuzat, poti arata bine si sa nu fi genul persoanei respective la figura (ca acolo e spilu).
Cei neatractivi/neatractive sunt refuzati de mai toate si toti care arata bine (si nici aia care nu-s atractivi, intre ei nu se plac), ceilalti care arata bine sunt refuzati de un anume procent de parteneri de sex opus, de altii cam in egala masura nu.
De ex din 100 de femei sau barbati, te plac 40-50-60, e ceva normal, chiar daca arati bine.

Mai vad la unii "sunt frumoasa/frumos, nu ai cum sa nu ma placi", ba ai cum. Ai nota 8 ca si celalalt la fizic, dar figura aluia ma atrage, a ta nu.

Si asta sa tina minte aia misto care-s refuzati, sa nu se mai mire.
Si pe aici vedeam "Aaa, nu arat bine, de aia ma refuza ala".

| RAY explică (pentru Mosotti):

Eu mai mult aveam o obsesie fata de ele, deși erau urate simțeam chestia aia de control mi-am dat seama ca e doar o dependenta, obișnuință și pierdere de timp orice contact cu sexul opus sau cu tâmpiți

| Mosotti a răspuns (pentru RAY):

Normal ca era aia de control

Cu nu aveam încredere, eu știam de la bun început cum va fi, mi am confirmat singur, mai bine singur fără tarfe

| Mosotti a răspuns (pentru RAY):

Pai pana la urma asa e, mai bine fara, dar depinde cum e, ca daca e okey, mai bine cu ea, bine, sa fie una care te place, sa o placi si sa fie bine.

Mann,ma tot gândesc la iubirea platonica a lui Platon, de ce sa stau cu una de care nu îmi place, tu ai sta cu o sugarbaby?

5 răspunsuri: