anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Fete si baieti... ajutorul vostru!
Ce cadou as putea sa-i fac prietenului meu de ziua lui? Subliniez ca implineste 24 de ani! Va rog, un mic sfat, cit de mic, dar poate sa ajute! Voturi+funda!

12 răspunsuri:
| elasexygagica a răspuns:

Un vibratorlove struck

| baru a răspuns:

Sall. La Multi Ani, sa fiti fericiti si sanatosi. Legat de cadou, un lantisor sau o bratara. Daca nu ceva care sa ramana amintire. Un tablou. Depinde de individ. Pa!

| Pufi02 a răspuns:

Eu zic sa ii faci tu ceva originalbatting eyelashes.Eu sunt adepta cadourilor originale si folositoarehee hee
Ai putea scoate o poza cu voi doi(cea care stii ca ii place lui cel mai mult, sau care e cea mai speciala) si sa o pui intr-o rama iar pe spatele ramei poti lipi un biletel si sa scrii un msj frumu pe el. Daca nu aveti poza poti face un colaj cu poze cu voi doi si sa le pui pe o foaie colorata, pe care o poti decora simpul sau fff dragut.Pe rama\foaie poti pune o fundita rosie!

| SkittlesNuMaiTrecePeAici a răspuns:

Buna
Adolescentii sunt foarte dificil de multumit; si, cand vine vorba de cadouri, ai putea sa realizezi ca te afli intr-un impas.

Iti recomand:
-carte;
-atlas geografic sau Glob pamantesc magnetic;
-DVD-uri cu filme;
-mapa CD-uri;
-MP4 Player;
-GPS;
-set de boxe;
-lampa de birou;
-bilet la concertul trupei preferate;
-bilet la meciul echipei preferate;
-echipament pentru sport (trening, pereche de tenisi etc.);
-minge de fotbal sau baschet(daca e cu sporturilewinking );
-rucsac(pentru drumetii);
-tabla de sah + piese(pentru o partida de sah);
-obiecte vestimentare (pulover, camasa, tricou cu maneca lunga, hanorac);

Sper ca te-am ajutat happy

| ingerasmotat a răspuns:

Un show erotic.
PS. Daca e varza la sex da pe net.

| danny15 a răspuns:

O suc de pruna curatalaughing

| AnaMaria_3489 a răspuns:

Eu iti sugerez sa ii iei un ceas! Ceasurile au fost mereu accesorile preferate ale unui barbat. Nici un parfum nu strica! Si desigur dragostea ta pentru el e cel mai mare cadou.laughing. Bafta! :*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai iai putea da bani sasi cumpere el ce vrea sau stiu eu un tricou nou un parfum un ceas de mana thinking trebuie sa te gandesti si la cei place poate ca ii place firma nike si deci ii poti lua o bratara cu inscriptia Nike p ea thinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sau o petrecere surpriza

| pualmea a răspuns:

Un ceas sau un parfum... eu zic ca e cadoul potrivit pentru un barbat

| vyky a răspuns:

Dupa parerea mea ar trebui sa ii faci o cina romantica apoi sa decorezi camera unde locuiti cu petale de trandafir si mai departe sti tu ce trebuie sa faci.Si poarta ceva sexy.Nu cred ca il intereseaza cadourile.Fa ca ziua lui sa fie de neuitat.