Frumueste este trecatoare pe cand o persoana care te intelege, este sincera, desteapta, te va face mult mai fericita chiar daca nu este extraordinar de frumoasa.Conteaza ceea ce vrei:un ambalaj sau un suflet!
Alegandu-l pe cel de care te simti atrasa doar sexual,vei face sex,fara nici o putinta de comunicare sau legatura sufleteasca, emotionala.
Alegandu-l pe cel de care te simti atrasa emotional si sufleteste, ai sansa sa iubesti, sa fii iubita si sa faci dragoste, atunci cand se va intampla.
Si va fi ideal!
Multumesc de sfat. Chiar sint intr-o situatie dificila. Nu am avut pin acum asa ceva. Stiu sa-mi controlez emotiile si-mi dau seama ca sint atrasa doar sexual de el, in rest chiar ma enerveaza comortamentul lui. Nu e atent, nu prea avem ce discuta, e zgircit..insa m-a facut sa ma simt dorita. Insa nu i-am cedat pentru ca sint virgina si imi dau seama ca dupa ce o sa o fac cu el o sa ma simt tradata de propria persoana. Eu pun mare pret pe sentimente, incredere, intelegere. Pupici!
Atunci,asteapta si nu fa pasul asta cu o persoana atat de nepotrivita, iti va ramane in memorie pentru o viata intrega, o sa suporti?
Nu te grabi, pentru linistea si echilibrul tau sufletesc.
Poti sa te simti atrasa sexual, si de mai multi barbati, nu doar de unul. E un instict animalic, de reproducere a speciei. Sentimentul de iubire insa, nu-l poti avea pentru oricine.
Cel cu sufletul, pentru ca sexapilul se va duce in timp. Cu cel care te face sa simti bine prin emotii vei fi fericita mereu, nu doar in pat ca cu celalalt. E alegerea ta. Bafta!
Da! Dar pana la urma a aparut altul care la a vea pe amndoua! Nu am putut accepta un baiat urat pe care il iubesc sau unul sexyy care nu-l iubesc! Asteapta, iti vei intalni iubirea vietii tale mai tarziu!