anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Fetele acelea care fac doar sex oral si anal pentru "a se pastra virgine"mai sunt considerate virgine?

33 răspunsuri:
| Foxglove13 a răspuns:

Din punctul meu de vedere, esti virgina atunci cand iti doresti cu adevarat asta. Virgina e sinonim cu fecioara si fecioara are - intr-un fel sau altul, legatura cu sufletul.
Nu e tot una sa iti doresti sa faci sex dar sa te lasi limitata de religie (asa ca te dezvirginezi "pe jumatate" -anal/oral) sau sa nu iti doresti asta - asteptand persoana potrivita. (trebuie sa fii un om pur atat in exterior cat si in interior)
Fetele care fac oral sau anal nu pot fi considerate virgine chiar daca nu fac sex vaginal.

| grubyyy a răspuns:

Virginitatea e un concept da ce s=inseamna sa fi virgin : din puct de vedere biblic virgin inseamna ca prima si singura data in care cineva te poate vedea cum te a nascut mama este partenerul de viata adica cand esti casatorit asta din puct de vedere al bibliei dar din punct de vedere anatomic tu esti virgina pentru ca himenul e intact si ai penetrat restul gaurilor diponibile fara sa intinzi ceva incat sa se rupa desi nu stiu ca tu ai simtit gustul placerilor carnale nu stiu daca te mai poti numi asa doar ca ai pastrat cavitatea vaginala pentru cineva special maxim zic eu si e neatinsa trage si tu concluzi de aici la cum stau lucrurile si cum se vad

| macacac a răspuns:

Nu conteaza