Esti inca pe metoda clasica...si cand va scrie omul aveti arogante si dati flituri fara justificare.
Nu, nu vorbesc din experienta
Pentru ca ele primesc multe mesaje de la baieti asa ca din acele mesaje fac ele o selectie care baiat arata mai bine cu ala vorbeste, ele ne aleg pe noi, unele care iti trimit mesaj vor sa se joace sau sa iti bata joc de tine sa profite de tine, tu in acest timp mai citi o carte sau ai invata ceva
Ca nu te plac.
Sunt si care nu stiu sa scrie niciodata, dar multe scriu.
Nu sunt interesate, una care e interesata de tine se pune in cap si tot iti scrie cu toata timiditatea ei, cand placi pe cineva treci peste orice bariera. Unele sunt batute in cap si au impresia ca sunt nu stiu ce zane ce trebuie doar sa fie curtate,, nu se mai face asa in 2020.
Ce parere buna ai!
Promit sa scriu eu prima, si sa mai si raspund tuturor celor care imi scriu, ca sa nu par tampita in 2020.
Cate mesaje ai primit pe TPU intr-o zi? Mai mult de 50? Daca ai raspuns la toate, da.mi si mie niste sabloane, si promit ca imi deschid mesageria.
Noapte buna.
Nu te mai victimiza ca ai inteles din prima, aici era vorba doar de a scrie prima, nu de a raspunde tuturor.
Scrie.i tu primul micului Yhfgsdd, sa vada cum vine un mesaj,
Dai niste sfaturi, imi vine sa ma ciufulesc.
Poate alea de 13 ani au scris primele, si nu au stiut bine cum sa scrie, de aia au lesinat in pat.
Esti inca pe metoda clasica...si cand va scrie omul aveti arogante si dati flituri fara justificare.
Nu, nu vorbesc din experienta
Nu le mai zi buna sau ce faci, spune-le pe fata ce vrei de la ele, macar stii sigur ca te alegi cu cel putin o injuratura din partea lor ( la mine a functionat odata )
Apropo daca te referi pe Instagram sau Facebook, i-ati gandul daca nu arati impecabil, bine mai dai de ''smecherite'' care iti dau ele prima data follow chipurile sa le dai si tu inapoi, alea turbate dupa followers .......cu care nu apuci sa schimbi o vorba ca in secunda doi te-au scos de la follow)
Pentru că, după logica noastră, am părea prea "disperate" și, de obicei, vrem ca baiaul sa faca primul pas. (Zic acum din perspectiva mea
Sau poate că unele fete sunt destul de timide și nu doresc sa se bage primele in seama cu cineva .
nosexnoparty întreabă: